Myszka do Samsung UE55NU7472

awas

New member
Witam
Może ktoś wie jaka mysz pasuje do telewizora Samsung UE55NU7472. Próbowałem podłączać myszki przewodowe i bezprzewodowe i telewizor ich nie widzi(mimo, że w ustawieniach jest podłączanie myszy i klawiatury)
I co najciekawsze konsultant z Centrum Obsługi Klienta firmy Samsung napisał mi, że nie wie jaka mysz będzie działać z moim telewizorem!!! Odpisałem mu, że pewnie prędzej pomogą mi w rzeźni albo u szewca.

adawro

New member
Z tymi myszami to jakaś lipa u Samsunga jest. Klawiaturę Bluetooth da się dodać, ale Myszy Bluetooth nie ma jak. Po głowie mi chodziła klawiatura Bluetooth z dotykowym panelem, ale plotki głoszą,że i tak taki panel nie zadziała. Wydaje mi się, że jak użyłem myszy na usb to zadziałało - ale jeszcze sprawdzę.

adam80

Member
Na KU6400 i MU6102 działa bezprzewodowa na USB: MEDIATECH MT1116 OPTIX za 10 zł, ale jak u ciebie nie działa nawet przewodowa to samsung chyba coś "ulepszył". Teraz kupiłem telewizor LG tam mysz obsługuje nawet menu telewizora.

Ostatnia edycja:

zerojedynkaX

Klub HDTV.com.pl
VIP
Na moim UE49MU6452 działa zarówno mysz jak i klawiatura bezprzewodowa. Sąsiad ma tegorocznego NU cośtam i lipa.Widać Samsung co rok "ulepsza" telewizory ujmując DTS, DViX, myszy itd. Co ujmą w 2019 roku ??..

adawro

New member
Na moim UE49MU6452 działa zarówno mysz jak i klawiatura bezprzewodowa. Sąsiad ma tegorocznego NU cośtam i lipa.Widać Samsung co rok "ulepsza" telewizory ujmując DTS, DViX, myszy itd. Co ujmą w 2019 roku ??..

Mysz masz Bluetooth, czy poprzez wtykany w USB nadajnik bezprzewodowy?
Jeśli poprzez wtykany nadajnik w USB to z punktu widzenia telewizora to tak samo jak po kablu.

Do góry