Powiem ci, ze piekny sprzęt i otoczenie. Zdziwilo mnie to a wlasciwie uradowalo, ze sprzet roznych marek a potrafi tworzyc fajna calosc. Gratulacje.
Odnosnie tematu to troszke kicha bo i tu i tam komentarze. Maslo maslane sie porobilo.Moze warto by było zrobic ten temat bez komentow. Same fotki? Jeden temat zabije drugi.
Wiesz mi to nic a nic nie przeszkadza, a tak jak pisałem kilka razy mam dwóch znajomych co mają wszystko z każdej innej firmy i myślę 95% wszystkich tutaj użytkowników każdy by ten sprzęt chciał włącznie ze mną
nawet jakbym mial wszystko jednej firmy
Lolek tylko ostatnie zdjęcie widać na forum, resztę są linkami na które trzeba kliknąć. Spróbuj zmienić tak aby były od razu widoczne zdjęcia po wejściu do twojego wątku...
Sprzęcik pierwsza klasa,
. Paradigmy studio zawsze mi się podobały....
A salonik to już bajka z prawdziwym kominkiem...
Drogi Kolego to jest kopia z drugiego tematu
a ostatnie zdjęcie jest tylko pokazane bo mam w kompie gdyż pewna osoba kiedyś prosiła mnie o zdjęcie kominka i namiary na firmę która u mnie montowała i generalnie zajmowała się od projektu poprzez ściągnięcie wkładu, marmuru i rozprowadzeniem na piętro... Gdzieś te zdjęcia mam ale szuakć ich to ..... rozumiesz....
Zawsze można im pomóc
Niestety za bardzo szanuje pieniądze żeby sie do tego przyłozyć
ale powiem Ci jedno jak drugi raz się urodzę to albo raz jeszcze będę starał się zostać pilotem wojskowym , albo założę firmę z roletami
Nie ma to jak srebrny kolor
k:
Onkyo jest piękny
Dziwię Ci się że nie masz wszystkiego jednej firmy.
Bardzo proste to już pisałem kiedyś BR od Onkyo w porównaniu z BR Denona jest kosmiczna przepaść - obydwa testowalem i nie żałuję tych pieniędzy które trzeba było dołożyć do Denona bo niestety też znacznie był droższy... szkoda bo Bóg świadkiem że miałem chęc na Onkyo - ale niestety...
Co do Marantza to też uważam że marantz jest lepszy w stereo jak Onkyo (wzmak i cd) a kupilem też wzmak marantza Ki pearl lite ale niestety nie zmieścił mi się tam gdzie miał stać... sprzedawca wprowadził mnie w błąd, a ja nie sprawdzilem tego... i wzmak został odesłany..
Nie ma to jak czarny kolor
Onkyo mi odpowiada bo ma spartański wygląd (kanciasty) zaczyna mi też pasować obecny DENON seria "X" . No ciekawy jestem co Lolek zrobisz jak w tym roku są duże szanse że ukaże się top model Onkyo ze wszystkimi najnowszymi Dekoderami Audio , włącznie z Auro 3D.Dziesięć tysi szykuj
ehh to hobby.Lepsze to niż nałóg papierosowy.Rocznie z 3 tys w powietrze idzie.
Nic nie zrobię bo tak jak pisałem jak tylko kupiłem sprzęt że na 5-6 lat zapominam o sprzęcie, a w przypadku amplitunera to pewnie i na wiecej lat bo mnie Atmosy, auro itp nie interesują, inaczej zapewne myślałbym jakbym miał dedykowany salon do KD, a tak to mi wystarcza w tych warunkach...
A do tego jak mantra powtarzam że człowiek nie samym KD żyje i jest wiele innych fajnych hobby i jest na co wydawać... np w maju przegląd drugiej mojej zabawki oraz AC i OC - to jest mój nowy amplituner z Auro 3d Kolego
, potem wakcje i wczasy - a wypoczynek dla mnie również jest ważny i sprawia mi wiele radości i nie poświęciłbym wakacji w imie wypasionego amplitunera z atmosem i innymi gadżetami
Ale każdy ma swoje zainteresowania i każdy robi to co uważa za słuszne, więc jeśli ktoś lubi co dwa czy co trzy lata wydawać na nowy np amplituner i to go cieszy to czemu nie....