Panowie, spotkała mnie dość dziwna rzecz . Mam nadzieję, że ktoś z Was też się z tym spotkał, bo inaczej znaczyłoby to , że dobijają się do mnie jakieś moce z drugiej strony .... 
Mianowicie, nie dalej jak w niedziele słucham sobie mojego Rotel'a RA-12, gra radio internetowe z odtwarzacza sieciowego i nagle następuje bardzo duży skok dźwięku, znaczy wzmacniacz sam sie bardzo podgłasza, do tego stopnia , ze moja szanowna małżonka " lekko zbladła ".
Oczywiście zaraz przyciszyłem, wyłączyłem wszystko, odczekałem kilkanaście sekund , co by obwody sie " zresetowały " i po włączeniu wszystko działało jak należy.
I teraz rozkminiam kilka opcji:
- albo był jakiś impuls z sieci internetowej ...... ?
- albo jakieś przepięcie w sieci energetycznej ..... /
- albo pilot jakoś autonomicznie wysłał " zły" impuls do wzmacniacza....... ?
- albo nadaje sie sprawa do serialu " Archiwum X "...... ?
robiz
Mianowicie, nie dalej jak w niedziele słucham sobie mojego Rotel'a RA-12, gra radio internetowe z odtwarzacza sieciowego i nagle następuje bardzo duży skok dźwięku, znaczy wzmacniacz sam sie bardzo podgłasza, do tego stopnia , ze moja szanowna małżonka " lekko zbladła ".
Oczywiście zaraz przyciszyłem, wyłączyłem wszystko, odczekałem kilkanaście sekund , co by obwody sie " zresetowały " i po włączeniu wszystko działało jak należy.
I teraz rozkminiam kilka opcji:
- albo był jakiś impuls z sieci internetowej ...... ?
- albo jakieś przepięcie w sieci energetycznej ..... /
- albo pilot jakoś autonomicznie wysłał " zły" impuls do wzmacniacza....... ?
- albo nadaje sie sprawa do serialu " Archiwum X "...... ?
robiz
Ostatnia edycja: