Miesięczna liczba użytkowników Spotify przekroczyła 100 milionów

M.

hdtv.com.pl
spotify-logo.jpg

Spotify poinformowało, że z serwisu aktywnie korzysta obecnie ponad 100 milionów użytkowników miesięcznie. Ostatnie cyfry mówią o średnim przyroście miesięcznym na poziomie 1,8 miliona użytkowników, z czego ok 30% to użytkownicy, którzy płacą za dostęp.

enocyl

Banned
Próbowałem dwa razy i jakoś zostałem przy Google Music. W Spotify brakowało mi opcji wgrania swojej muzyki jako mp3, aby potem była dostępna w chmurze. Chyba, że jest taka możliwość i nie ogarnąłem?

enocyl

Banned
Aktualizacja mojego postu z lipca. Z racji tego, że Spotify wprowadziło pakiet rodzinny za 30 zł na 6 osób stałem się ich nowym klientem. Wcześniej z bratem płaciłem po 20 zł na osobę, więc oszczędność spora.

Dubek

Member
Bez reklam
Z czegoś muszą mieć kasę, właśnie dobrze że jest płatne, 29 zł na całą rodzinę to jest nic a słuchasz muzyki na każdym urządzeniu i kiedy chcesz, nawet bez internetu.

samfisher74

New member
Z czegoś muszą mieć kasę, właśnie dobrze że jest płatne, 29 zł na całą rodzinę to jest nic a słuchasz muzyki na każdym urządzeniu i kiedy chcesz, nawet bez internetu.
Niby tak, to tylko 29 zl/mc. ale z drugiej strony wystarczy przeszukać Itune i również znajdziesz kupę stacji z interesującą muzyką.

Do góry