Lord-foto

nikos-ck

New member
Opiszę tu drugi sklep w którym zamówiłem kamerkę Praktica 10.1 (pierwszy już opisałem i jest do obejrzenia w temacie inwazjapc.pl)
Jak ktoś już przeczytał tamten temat to wie jak wyglądały moje perypetie z zamawianiem kamery.
28.06.2010 zamówiłem kamerkę w sklepie LORD-FOTO (znalezionym na allegro) w łodzi i Pan powiedział ze kamerka będzie do odbioru następnego dnia. Zostawiłem Panu swój telefon żeby zadzwonił jak ją będzie miał bo jestem z Kielc i będę w pt(2.07) w Łodzi to sobie odbiorę. Pan zadzwonił następnego dnia ze ją ma i jak przyjadę to bedzie do odbioru. Pojechałem w pt i w trakcie jazdy dzwoni Pan od sklepu z pytaniem o której będe bo on chciał na chwilke wyjść i nie chce zebym przyjechał i "pocałował klamkę". Dla mnie ciężki szok po przeżyciach z inwazjąpc. Kamerka była, sklep jest mały ale bardzo mocno wyposażony (zakupiłem jeszcze przejściówkę do lampy błyskowej za 1/2 ceny allegrowej). Do tego koszt kamery z kartą 8GB (karta praktica klasa 6!) wyszedł 809zł (czyli dobrze). Dodatkowo otrzymałem bon "-50%" na kurs fotografii (wychodzi 200zł za 20h nauki). Polecam wszystkim sklep LORD-FOTO z Łodzi.

Do góry