Loewe concept l32 - warto?

kowalc

New member
Witam!
Proszę o pomoc i opinie na temat LCD Loewe concept l32. Wiem, że wyposażony jest w dwa tunery analogowy i cyfrowy, tylko nie wiem do czego je wykorzystać. Czy ten model warty jest zakupu? Oprócz niego rozważam panasonica lx 500. Doradźcie, proszę!

Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Piotr K

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
wszystko zależy od ceny.
Tuner DVB - bedzie wykorzystywany do telewizji cyfrowej naziemnej. Loewe Concept - to nie byle co.
Gra podobnie jak Panasonic. Wyjątkowy design.
Sprawdź nową cenę.
pozdrawiam

paradygma

New member
Re: Kamera 3000-4000 zł

tak jak powiedzial kiki ten loewe to naprawde nie byle co. tak naprawde jest wyposazony w tuner hybrydowy składający sie z 3 tunerów:Analogowego, DVB-T (cyfrowa naziemna, oraz DVB-C, cyfrowa kablowa) jak sie dowiedziałm od 2012 roku w polsce nie bedzie juz nadawania analogowego droga naziemna http://www.satkurier.pl/?informacje/&kat=43&id=28936) a cyfrowe nadawanie drogą kablową to juz też niedaleka przyszłość w wa-wie i w poznaniu juz nadają. a cena za ten model just naprawde rewelacyjna. gorąco polecam!!!

abryla

New member
Re: Odtwarzacze HD DVD

Hi... ja mam Loewe Concept 32 i jestem z niego bardzo zadowolony. Ma szereg funkcji niedostepnych w innych tv w podobnej cenie jak np dopasowanie obrazu do pelnego rozmiaru tv 32 cali... na kablowce dziala bez problemu ale swoje prawdziwe mozliwosci pokazuje na dvd - ja mam Kissa Dp1500 ...

Polecam ....

pozdr

Do góry