LG42PJ550 buczenie

boxer87

New member
Sluchajcie po zmianie ustawien graficznych telewizor zaczol mi buczec i niewiem jak sie tego problemu niewiem jak przywrocic ustawienia fabryczne telewizora jak mozecie pomozcie

Prezes59

New member
Sluchajcie po zmianie ustawien graficznych telewizor zaczol mi buczec i niewiem jak sie tego problemu niewiem jak przywrocic ustawienia fabryczne telewizora jak mozecie pomozcie
Dziwne ale przeciez boxer87 masz w menu np.obrazu -resetuj lub w innych ust.(nie pamiętam)ustawienia fabryczne-ok i resetuje wszystko co zmieniłes

boxer87

New member
wlasnie w tym problem ze mam resetuj ale na ustawieniach pojedynczych np kino czy sport ale chodzi mi o reset calego softu do ustawien fabrycznych tego nie potrafie odnaleźć

digitalus

Banned
pobralem instrukcje pdf.
reset do ustawien fabrycznych,menu,opcje.reset ustawien fabrycznych.ok,wybierasz tak
poprzednio miales problem z tunerem pace ,wymieniles kabel euro? , jest ok?
buczenie z glosnikow? czy elektroniki telewizora.
nasinij przycisk mute i wylacz dzwiek wtedy bedziesz wiedzial czy buczenie jest z glosnikow czy z tylu telewizora
jesli buczenie jest z glosnikow to moze przyczyna jest tuner pace?.podlaczales inne zrodlo sygnalu?, ze zwyklej anteny tez jest buczenie.

Ostatnia edycja:

boxer87

New member
wiec tak w opcjach mam grfike audio antena usb to wszystko co posiadam w opcjach menu buczenie z elektroniki chociaz nie jestem pewien ale mozemy zalozyc ze z glosnikow jakas rada na to?

Do góry