LG OLED 77G42LW - czy jest coś lepszego w tym budżecie?

atryda

Member
Witam wszystkich,

zastanawiam się od dłuższego czasu aby wymienic lg 65 z 2018 i zwrócił moją uwagę lg 77g. Obecnie można wyrwać go za lekko ponad 12k i dla mnie wygląda to jak dobra okazja.

powiedzcie mi proszę czy sa inne telewizory w podobnym budżecie którymi powinienem się zainteresować i czy to napewno dobra okazja?

Dzieki wielkie

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Sam zadałeś ważne pytanie i sam musisz sobie odpowiedzieć.
W dystrybucji z LG Polska jest 77G45
I jest z gwarancją 5 lat LG Polska, a dla członków forum jest w specjalnej ofercie za 13.900 zł plus dodatkowo
Pakiet gratisów o wartości 500 zł
Różnica jest 1000 zł za modele z Węgier. Warto się dobrze zastanowić czy w razie problemów - warto ryzykować.

atryda

Member
Musze przyznać ze mnie zaskoczyłeś bo nie zakładałem że może nie być gwarancji na TV ;/
Podobna cena jest w 3 różnych sklepach, wiec myślałem że to cos jest nie tak z LG 77G.
Nie kumam natomiast jak Polskie sklepy mogą sprzedawać towar bez Polskiej gwarancji.

Pozostając w wątku innych TV w tej cenie, czy Sony, Philips albo Samsung maja coś lepszego w tych pieniądzach niż LG 77G?

btw. macie opcje raty 0%?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Tak raty 0% - na 5 rat.

Powinieneś koniecznie sprawdzić jeszcze Philips 77Oled 819 - jest teraz w super ofercie dla członków forum z pakietem.
Napisz proszę na PW.

wienio20

New member
Sam zadałeś ważne pytanie i sam musisz sobie odpowiedzieć.
W dystrybucji z LG Polska jest 77G45
I jest z gwarancją 5 lat LG Polska, a dla członków forum jest w specjalnej ofercie za 13.900 zł plus dodatkowo
Pakiet gratisów o wartości 500 zł
Różnica jest 1000 zł za modele z Węgier. Warto się dobrze zastanowić czy w razie problemów - warto ryzykować.
@kik Jeszcze kilka dni temu był u Ciebie za ok 16tys. Teraz 13900. Czy jest możliwe że na black friday spadnie poniżej 13tys? Pewnie wtedy bym się skusił. Tym bardziej że są te raty 5x0%

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Na podstawie działań historycznych, wg mnie nie będzie zmiany na BF na ten model bo na wszystkie modele z wysokiej półki i dużych przekątnych w poprzednich latach zmian nie robili.
Na niskie modele - tak.

Do góry