LG C1 65 w cenie 5400

matys093

New member
Witam, mam okazję kupić nowego LG C1 65 w cenie 5400 więc cena chyba dobra na obecne czasy ale chciałbym poznać opinie kogoś kto ma ten telewizor i jak ma się porównując go do philipsa model 806 lub 856 gdzie cenowo wychodzi dużo drożej. Mam lekkie obawy ponieważ podczas dnia słońce trochę będzie padać w moim pokoju na Tv a wiadomo to oled aczkolwiek i tak będzie bardziej używany wieczorami do filmów i grania ale nie chciałbym być ograniczony do używania telewizora tylko wieczorami i czy z tą jasnością w tym modelu jest aż tak źle jak jedni piszą?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Oczywiście nie jest źle.
W tej cenie ( to podejrzana cena ) - ja bym się nie zastanawiał.
Philips ma większe możliwości, lepsze multimedia, dźwięk , HDRy, ale cena 7399 zł

matys093

New member
Tak masz rację cena podejrzana ale jutro mam po niego jechać i sprawa wygląda tak że kupuje go od pracownika mediaexpert który kupił go po jeszcze niższej cenie i na tym zarabia tak że telewizor jest nowy oryginalnie zapakowany ale to już się upewnię na miejscu. Jedynie maiłem obawy co do tej jasności a na dźwięku mi nie zależy bo i tak będzie podpięte kino domowe no jedynie wiem że philips jest na androidzie więc to też przemawia na jego korzyść. Kuzyn kupił latem philips 856 65 cali za 7 tyś już teraz takich cen niema.

Do góry