lg 7000 i asus jak to razem połączyć?

dragon21

New member
Witam wszystkich. Na początku chciałem zaznaczyć, że szukałem odpowiedzi na forum ale niestety bez powodzenia.

Mój problem polega na tym iz ostatnio kupilem lcd lg7000 37" oczywiscie full hd i probuje podlaczyc do niego mojego laptopa mianowice asusa z karta graficzna radeon hd3650 z wyjsciem hdmi. Po podlacznie sie przez hdmi to telewizora komputer odnajduje telewizor lecz nie chce, lub ja nie potrafie przeniesc na niego obraz. Sciagalem najnowsze sterownikido karty i to tez nie pomoglo. Gdy biore przenies pulpit na telewizor, akcja sie rozpoczyna tylko że telewizor po 5 sekundach łączenia komunikuje o braku sygnału. Czy ktoś z was się z tym spotkał i wie jak temu zaradzić?? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź.

darkmajin

Member
Bez reklam
zamiast szukac na forum trzeba było zajrzec do instrukcji..

ehh.. i tak juz w zasadzie zrobiłem to za ciebie..

.....strona 27 lewy dolny róg

max rozdzielczosc 1400x1050

dragon21

New member
spoko.... próbowałem zmniejszyć rozdzielczość ale i to nie pomaga.. tzn. jest to samo co było 5 sekund i brak sygnału. Ja już mam dość tyle czasu przy tym straciłem a to napewno jakaś pierdoła. Jeśli potrafisz mi pomóc to pomóż. A co do instrukcji to zauważ, żę w tej samej tabelce jest też tryb 1920x1080.
pozdr

darkmajin

Member
Bez reklam
rzeczywiscie sory ale dali go w takim miejscu ze nawet sie nie spodziewalem ;)

do gniazda hdmi1 masz podlaczone ? jezeli tak to poza wadliwym kablem w takim razie nie widze przyczyny :confused:

Do góry