LG 60PB 660 i 690

wodzu997

New member
mam specyfikację do 50pb660v przesłaną od LG, mogę wysłać na e-mail. Nie wiem jak zamieścić w pdf na tym forum. W razie czego proszę pisać. Według rozmowy z LG model 50PB690V nie będzie oficjalnie na polski rynek, a jest to model praktycznie identyczny i zamienny z modelem 2013 50PH670S, czyli 3D i pilot magic. Wersja 660V nie ma 3d, wifi, bluetooth i pilota magic. Lekko zmieniona ramka, nie ma przycisków na lewym boku, jest pod spodem typu joystic.

lookerq

New member
Jeżeli to są najnowsze modele to na pewno będą miał już WebOs, pilot Magic Remote i dostęp do LG Store. Myślę że będą warte uwagi :)

wodzu997

New member
W plazmach Lg 2014/2015 nie będzie webOS, chciałem poczekać i kupić ten nowy model, ale kontaktowałem się z LG i powiedzieli że webOs tylko w LCD. Dlatego jestem szczęśliwym posiadaczem od tygodnia 50ph670s. Dobra cena, z dodatkami, a nowe modele póki co droższe i nic jak na razie nie wnoszą oprócz ceny. Lg mi powiedział, że matryce są te same z tamtorocznymi i tymi z tego roku.

WiTT

New member
Bez reklam
WebOS nie będą miały, ale będą SmartTV z apkami.

In addition to the four PDP (plasma display panels) introduced at CES, LG will also continue to support its PN4500 PDP model line that was introduced last year.

The new 60-inch flagship PN6900 will feature a native 1080p resolution and will also be the only 3D-capable plasma from the South Korean company to be introduced this year. The company will also introduce step down 1080p sets with its PB6600 and PB6500 models. The former is available in 50- and 60-inch screen sizes, while the latter is available as a 60-inch model. The company will also continue to support the entry level market with a 50-inch 720p model: the PB560B. In addition to the four PDP (plasma display panels) introduced at CES, LG will also continue to support its PN4500 PDP model line that was introduced last year.

więcej tu:
http://www.hdtv.com.pl/forum/newsy/109225-lg-pelny-przeglad-telewizorow-na-rok-2014-a.html

oraz tu:
LG 50PB6600: 50" Class (49.9" Diagonal) 1080p Smart Plasma TV | LG USA

Do góry