Witam wszystkich serdecznie mam pytanie do użytkowników modelu jak w tytule czy również maja taki problem jak ja.A mianowicie
odczas szybko zmieniających się obrazów np.reklamy ekran rozjaśnia się potem ściemnia tak jakby próbował dopasować jasność do danej sceny.Dzieje się tak na wszystkich ustawieniach.Trochę mnie to wkurza przyznam się szczerze.Czy tak musi być? czy Ten Typ Tak Ma?Czy może mój nowy nabytek to szmelc?
Przy oglądaniu DVD nie zauważyłem takich objawów.Acha i jescze jedno na końcówkach takich właśnie dynamicznych scen wyskakuje napis "Brak sygnału" na kilka sekund po czym obraz wskakuje z powrotem.TV oglądam z dekodera Echostar "Polat Cyfrowy" kontrast i ostrość jest naprawdę w porządku tylko te irytujące skoki jasnośći.........Macie na to jakąś radę?
Przy oglądaniu DVD nie zauważyłem takich objawów.Acha i jescze jedno na końcówkach takich właśnie dynamicznych scen wyskakuje napis "Brak sygnału" na kilka sekund po czym obraz wskakuje z powrotem.TV oglądam z dekodera Echostar "Polat Cyfrowy" kontrast i ostrość jest naprawdę w porządku tylko te irytujące skoki jasnośći.........Macie na to jakąś radę?