LG 42LM620s

Blacksoon12

New member
Witam Mam problem sprawdzam ten telewizor z tyłu i probuje dojśc jak go podpiąc do sciany zaden uchwyt mi nie pasuje i zastanwaiam sie czy wogole da sie ten telewizor popdiąć do sciany??

pazur9

New member
czesc tez myslalem nad tym a wiec na srodku sa 4 sruby ktore trzeba wykrecic potem w ich miejsce montuje sie uchwyt a na scianie wyglada jak obrazek oglada sie rewelacyjnie

Blacksoon12

New member
Czyli mam odkrecic te 4 śrubki i tu zamontować uchwyt??

Attachments

• 42_LG_42LM620S-c0df2ec2.jpg
    42_LG_42LM620S-c0df2ec2.jpg
    11,7 KB · Wyś: 834

piomalek

Member
Ile płaciliście za wieszaki i jakie macie jak byście mogli linki wstawić do nich. I bym był bardzo wdzięczny za foty tv jak wisi z miejsca.jak siedzicie żeby zobaczyć jak pod kątem i na jkiej wysokości względem poziomu w jakim siedzicię jest tv

slawko_23

New member
Bez reklam
Pewnie, że się da powiesić ten tv. Zgodnie z instrukcją wykręcasz 4 śrubki-zaślepki i są 4 gwinty. Wkładasz 4 podkładki z tworzywa są w woreczku z akcesoriami i wtedy przykręcasz śruby (z wieszaka) i uchwyt do pleców tv. Drugą część wieszaka do ściany i potem jedna na drugie. Kupowałem Arkasa vesa 400:400, pochylany, za 100 zł, odstaje 5 cm od ścinany. Każdy mniej odstający będzie utrudniał włożenie np usb.

:)

piomalek

Member
Slawko a na jakiej wysokości względem miejsca z którego oglądasz jest powieszony twój tv i ile metrów od tego miejsca?? Może masz możliwość podesłania foty

piomalek

Member
Jak jest u was z efektami 3D, a dokładniej chodzi mi o elementy wychodzące z tv. Bo ją mam problem z tym, element który wychodzi rozmazuje się. I mam do was pytanie czy u was jest ten sam problem czy to kwestja odległości i kąta patrzenia na tv??

Do góry