Lg 42lf652v

Maverick7909

New member
Witam.Być może temat był poruszany ale postanowiłem założyć nowy temat.Chodzi o jakość wyświetlania filmów na Youtube.Jest bardzo słaba filmy które powinny chodzić w hd lub full hd chodzą chyba w najgorszej jakości.Nawet z telefonu na tv jest też słabo .Nie bardzo wiem jak sobie z tym poradzić w ustawieniachtv tv Youtube nic nie ma.Na innych tv które mam jest wszystko ok.Może ktoś wie jak rozwiązać ten dziwny problem ? I jak ustawić aby zdjecia z pendrive można było oglądać na pełnym ekranie.

Maverick7909

New member
Wczoraj do pozna siedziałem przy tv i wygląda na to że to wina samego Youtube.W tel czy na komputerze można zmienić rozdzielczość i maksymalnie ustawić 720p.Film w 720p na tv z telefonu chodził dobrze ale z samego tv chodzi słabo chyba w 320 p i nie można tego zmienić ??.Yotube wyświetla mimo filmu hd w 480p lub niżej czyli zaczęli sobie lecieć kiedyś było ok.Może niech ktoś kto ma ten telewizor się wypowie i na temat szybkości stron www bo u mnie otwiera się to bardzo wolno być moze to wina intetnetu.

Ostatnia edycja:
Do góry