LG 42LD450 czy TOSHIBA REGZA 40LV733

t4zior

New member
Pomóżcie bo nie wiem na co się zdecydować.
LG widziałem w akcji, całkiem niezle radzi sobie ze skalowaniem sygnału SD na czym mi dość mocno zalezy a jak ta sprawa wygląda w TOSHIBIE?

LCD biorę dlatego że zamierzam go używać jako monitora czasami i zależy mi na dużej rodzielczości?
Chyba że ktoś ma jakieś lepsze pomysły?

Absolutne maksimum cenowe to 2000 zł.

Pozdrawiam,
t4zior

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Toshiba z polską gwarancją kosztuje 2195 zł . Więc uważaj na cenę przy zakupie żebyś nie skończył jak z Digitalo.
A z tych dwóch zdecydowanie wybrałbym Toshibę.
Zobacz jakie wyposażenie:
40VL733 - Seria VL733 - LCD - TV - Toshiba-av.pl

vl733_big.jpg

Kampaj

New member
Bez reklam
Kiki źle zrozumiał. Model 40LV733, nie jest LED. Mimo tego z tych dwóch, wziąłbym Toshibę. Kontrast porównywalny, 1mld kolorów maja obydwa. Składane w Polsce. Toshiba oferuje jednak większą ostrośc obrazu z tego co porównywałem w pracy.

mensir67pl

Member
Bez reklam
nigdzie nie napisałem że jest LED.

Seria VL733 to zgrabne (5 cm grubości) telewizory z podświetleniem LED. Telewizory z tej serii są oznaczone jako Wireless, co oznacza, że użytkownik ma możliwość bezprzewodowego przesyłania plików multimedialnych w sieci domowej, pomiędzy np. laptopem a telewizorem. Seria VL733 to również dostęp do serwisu Youtube, dzięki czemu telewizor pozwala na przeglądanie bogatych zasobów filmów jednego z najpopularniejszych serwisów internetowych.
skąd tak cena

Toshiba z polską gwarancją kosztuje 2195 zł . Więc uważaj na cenę przy zakupie żebyś nie skończył jak z Digitalo.
A z tych dwóch zdecydowanie wybrałbym Toshibę.
Zobacz jakie wyposażenie:
40VL733 - Seria VL733 - LCD - TV - Toshiba-av.pl

link się pomerdał @kiki o LV733

Seria LV733 - LCD - TV - Toshiba-av.pl

Ostatnia edycja:

Kampaj

New member
Bez reklam
Zgodzę się, ale zdjęcie też od SL jest:) A te nazwy w toshibie porobili tak podobne. Też się pomyliłem raz w tym.

Do góry