LG 32LF5610 - tv do 1000 zł

fireneck

New member
Witam,

Chciałbym zakupić telewizor - wybrałem model LG 32LF5610 - cena trochę ponad 1000 zł jest dla mnie akceptowalna.
Niestety dzisiaj byłem w sklepie i okazało się, że TV napisy w formacie *txt (do filmu *mkv) czyta, ale niestety... z opóźnieniem :/. Tym samym jest to ogromna przeszkoda, a już byłem zdecydowany na ten model :)
Czy ktoś się orientuje czy można to jakoś "naprawić" ? upgrade oprogramowania? Co ciekawe model 300 zł droższy Samsunga radzi sobie już bezproblemowo....

Tv ma służyć w 90% właśnie do oglądania filmów i seriali. Sęk w tym, że każdorazowe wklejanie napisów (mkv merge) do filmu trochę mija się z celem i jest po prostu uporczywe.

Polecacie może jakiś inny model? albo jakieś rozwiązanie tego czytania z opóźnieniem?

Pozdrawiam :)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Najlepiej kup model z Androidem , bo tam masz dziesiątki tysięcy filmów, możliwość przyśpieszania dźwięku i opóźniania, sterowania dowolną formą napisów. Za same filmy i programy warto.
Philips 32PFH 5500, za niewielką dopłatą .
Ilość wtyczek i programów z poziomu KODI jest oszałamiająca.
A MxPlayer pozwala na pełną regulację odtwarzanych filmów i to pod każdym względem, łącznie z pobieraniem napisów i wgrywaniem czasowym.

fireneck

New member
coś mało dostępny ten model na rynku ;)
na ceneo.pl nie ma ich w ogóle..

jeszcze pytanie - LG nie czyta dysku zewnętrznego 1 TB, macie może na to jakiś sposób?

Pozdrawiam

Do góry