Witam!
Po wielu godzinach rozmyślań na temat odpowiedniego telewizora w cenie do 1100 zł 22" doszedłem do wniosku, że dobrym rozwiązaniem było by zdecydowanie się na zakup jednego z poniższych modeli jak w temacie [FONT="]LG 22LV5500[FONT="] lub [/FONT][FONT="]Sharp LC22DV510. [/FONT][FONT="]Tu pojawia się mój problem mianowicie który z nich będzie bardziej [/FONT][/FONT][FONT="]pasował jeśli:
- odległość od tv -> 1,5 - 2,5 m
- przede wszystkim korzystanie z naziemnej telewizji (MPEG-4)
- rzadko praktycznie wcale nie będę korzystał na nim z kompa
Nie wiem jak w tym przypadku wygląda sytuacja LED - LCD, i co warto a czego nie, wiem że było wiele i jest wiele na ten temat ale proszę o odp. konkretnie do tych modeli, lub ewentualne uwagi co do wyboru.
Podsumowując chodzi o dobry tv w cenie do 1100zł i do maks 26"
(oba wytypowane przez mnie 22") do oglądania kanałów tv jak wyżej (MPE-4)
Jeśli ktoś ma inne propozycje będę wdzięczny za przedstawienie własnej opinii na ten temat.
Dziękuje wszystkim za wzięcie udziału w dyskusji
[/FONT]
Po wielu godzinach rozmyślań na temat odpowiedniego telewizora w cenie do 1100 zł 22" doszedłem do wniosku, że dobrym rozwiązaniem było by zdecydowanie się na zakup jednego z poniższych modeli jak w temacie [FONT="]LG 22LV5500[FONT="] lub [/FONT][FONT="]Sharp LC22DV510. [/FONT][FONT="]Tu pojawia się mój problem mianowicie który z nich będzie bardziej [/FONT][/FONT][FONT="]pasował jeśli:
- odległość od tv -> 1,5 - 2,5 m
- przede wszystkim korzystanie z naziemnej telewizji (MPEG-4)
- rzadko praktycznie wcale nie będę korzystał na nim z kompa
Nie wiem jak w tym przypadku wygląda sytuacja LED - LCD, i co warto a czego nie, wiem że było wiele i jest wiele na ten temat ale proszę o odp. konkretnie do tych modeli, lub ewentualne uwagi co do wyboru.
Podsumowując chodzi o dobry tv w cenie do 1100zł i do maks 26"
(oba wytypowane przez mnie 22") do oglądania kanałów tv jak wyżej (MPE-4)
Jeśli ktoś ma inne propozycje będę wdzięczny za przedstawienie własnej opinii na ten temat.
Dziękuje wszystkim za wzięcie udziału w dyskusji

[/FONT]