LED powyzej 47 cali do lokalu

Dzaskul

New member
Witam

Jaki polecacie tv LED powyzej 47 cali, pomieszczenie znajduje sie w podpiwniczeniu wiec swiatla za duzo nie wpada.

TV glownie 90% do ogladania pilki noznej , 3D zbedne.

Nie interesuja mnie tv z najwyzszej polki gdyz cena rowniez ma znaczenie, dlatego prosze o typy za rozsadna cene "wysoko calowych tv"

gosc_niedzie

New member
Moja propozycja to LG50PK350 do dostania za niecałe 2.500zł na AVForums oznaczono tą plazmę gwiazdką i werdyktem Excellent. Recenzja i tłumaczenie.

Oj, miał być LED... sorry nie doczytałem... niemniej myślę, że warto wziąść pod uwagę tę plazmę przy cenie 2.500 (kiedy za 60LE635E trzeba dać 5.800)

Ostatnia edycja:

Dzaskul

New member
Dzieki wielkie za propozycje. Odnosnie plazmy problem jest taki ze nigdzie nie jest osiagalna w tej chwili a powiem ze byl bym na nia sklonny wsumie na dwie takie plazmy po przeliczeniach wyszlo ze lepiej bedzie zakupic dwa tv niz jeden, dlatego moje pytanie czy jest cos jeszcze wartego uwagi za nieduze pieniadze pokroju tej plazmy LG ?

don111

Banned
PK350 to starszy model, teraz jest LG 50PV350, Panasonic 50U30 w podobnej kwocie (ten drugi raczej "solidniejszy" jeśli idzie o trwałość, obraz zbliżonej jakości)

Do góry