LE46C750 Firmware+przeglądarka

ciawa10

New member
Kumpel ma LG TV i ma flasha. Kurde az mu zazdroszcze bo wszystko pieknie mu smiga. Tv za 2000 pln :/ az smieszne to ;/ ... No ja mam 6750W czyli duze kolumny a w menu informacja o produkcie jest HT-e6730Series_ZF dlaczego tak jest?? I czy w tym kinie mogę sobie coś polepszyć czy nie da rady.?? Kino zajęlo pierwsze miejsce na targach IFA 2013 i nie bylo az tak drogie dlatego pomyslalem ze je sobie kupie ale drugi raz juz bym nie kupowal tego samego. W ogole samsung spada na psy ponieważ posiadam rowniez samsunga galaxy s4 i na wyswietlaczu jest jakby rząd wypalonych pixeli oczywiscie trzeba się przyjrzeć ale Fon za 2000 zl a tu taka niedoskonalosc ;/ samsung przestal sie przykladac i robi wszystko szybko i niedkladnie ;/

tdx

New member
Bez reklam
Ale ma tegoroczny model prawda? :)
PS a jakość obrazu porównywałeś? :D
Nie wiem dlaczego 6730 ma małe kolumny a nie duże zobacz na necie :D
W kinie nie za bardzo jest co...
Mogłeś kupić tańsze kino i smarta na donglu :)

Co do S4 sugeruje serwis :)

PS ja kupiłem 40D7000 za prawie 5K a telefon S2 za 2200 :) i co ja mam powiedzieć :D

Ostatnia edycja:

ciawa10

New member
No kumpel ma z tego roku LED-a a ja LCD u niego wszystko wygląda lepiej a 3D jest takie realne nie to co u mnie ;/ ... no z ta s4 serwis ale tam pewnie mi go zrysaja jak to w serwisie ;/. Nooo troszke kasy wydales ;p :D .

tdx

New member
Bez reklam
Dlatego się nie strzelam jak chce mieć wszystko co najnowsze trzeba celować w środek środka

mam 46F6500 i tak wydaje mi się że jest obraz lepszy niż na D7000 a TV kosztował 3500....

Od tygodnia w MM widziałem reklamę S2 za 900 zł :) i ja się pytam jak żyć :D

ciawa10

New member
Po prostu ta technologia na dzień dzisiejszy za szybko sie rozwija bo nie idzie sie nacieszyc za dlugo tym co sie kupilo za kilka tysiecy poniewaz za miesiac lub dwa wychodzi cos nowszego tanszego i lepszego :/

tdx

New member
Bez reklam
No może lepszego nie do końca ale sprzęt staje się bardzo wszechstronny...
A kowalski głosuje portfelem :)

pozdrawiam serdecznie

tdx

New member
Bez reklam
Na PC...

Ściagasz "widget.zip"
rozpakowujesz "widget.zip" do katalogu głownego np c:
edytujesz "c:\widget\www\widgetlist.xml" by zmienic ip na ip twojego komputera
odpalasz "http.exe"

Na twoim TV...

Start Internet@TV and stwórz użytkownika "develop"
zaloguj się jako ten użytkownik, wybierz "ystawienia", wybierz "Development" i podaj adres ip swojego kompa
uruchom widget i naciśnij "Hack your TV"
Wyjdz Internet@TV i wyłącz TV

Na pendrive...

zformatuj usb dla systemu plików FAT32 lub NTFS
ściągnij SamyGO Extension Pack i wypakój do głównego katalogy (wypierz pasujący dla twojego softu np: T-VALDEUC)
ściągnij run_sh.zip i wypakuj do głównego katalogu

Starting the SamyGO Extensions...

Odpal TV z usb, poczekać aż wiadomość zniknie, poczekaj chwile (~20 seconds), i zaloguj jako SSH.
IP: twojego PC
User: "root"
Pass: "SamyGO")

Do góry