lcd pod ps3 i enke

diff

New member
Witam, chciałbym prosić o pomoc w wyborze lcd pod playstation 3 i n. Budżet od 5-8k zależnie od tego czy pod ps3 powinienem brać tv full hd aby w pełni cieszyć się grami? jeśli tylko hd ready to do 6k a jeśli z full hd to max 8k. Tv będę kupował w marcu lub teraz... nie wiem czy warto czekać. Tu na forum przeczytałem o tv z wersją hdmi 1.3 i ze to pod ps3 są... te modele dopiero sie ukażą czy już są w sprzedaży? Kiedy ewentualnie będą?
Aha rozmiar lcd to minimum 32'' a max 42""

leman

New member
Cześć! Miałem ten sam problem co Ty czyli zastanawiałem sie nad wyborem telewizora właśnie pod Playstation3, bo w 80% bede użytkował telewizor na graniu a 20 % na oglądanie filmów! tylko że mój budrzet był troszke mniejszy:( wiec po wielu godzinach spedzonych na zagłebianiu sie wiedzy na tym właśnie forum, moja decyzja padła na samsunga Le32 s71 !!! najbardziej przemawia za nim cena a jakośc!!! jest dość tani i pod playsttion3 powinien wystarczyć w zupełności, Mam nadzieje że ktoś jest podobnego zdania jak ja! wejscia ma wszystkie odpowiednie czyli hdmi i obsługuje rozdzielczosc 720p. Wygląd to już jest kwestai gustu ale dla mnie to poprostu bąba prosty ale za razem nowoczesny super:D wiele razy byłem go oglądać w sklepie i wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie wiec mam nadzieje że mnie nie zawiedzie w przyszłośći :]

leman

New member
z tego co wiem to telewizory które posiadają full hd są to telewizory bardzo drogie i narazie nie opłaca sie w nie inwestowac chyba że masz dużo pieniędzy, a rozdzielczosc 720p jest bardzo dobra.Z tego co słyszałem to 720p jest lepsza dla ruchomych obiektów a 1080i/p jest dobra dla obiektów stałych jak np zdjęcia, ale pewności nie mam. A o tym 1.3 hdmi to nie słyszałem zle wydaje mi sie że każde hdmi powinno zadziałać, ale tu najlepsza była by opinia jakiegoś fachowca, wiec jak moge to prosił bym o odpowiedz z góry dziekuje.

poper

New member
Witam chciałem zapytać...może ktoś wie... mam film w formacie video file, film jest z lektorem. czy jest jakis sposob aby ogladać go na playstation 3? jak narazie moja konsola udaje że go nie widzi. proszę o odpowiedź , pilne

Mylagos

New member
Witam chciałem zapytać...może ktoś wie... mam film w formacie video file, film jest z lektorem. czy jest jakis sposob aby ogladać go na playstation 3? jak narazie moja konsola udaje że go nie widzi. proszę o odpowiedź , pilne

Jedyną rzeczą jaka przychodzi mi do głowy jest próba konwersji tego pliku do innego formatu odczytywanego przez PS3. Spróbuj wykorzystać na przykład program Total Video Converter.

Do góry