Dziendobry, mam nadzieje, ze trafilem na dobre podforum z tym tematem.
Problem ten sam co pewnie 20% osob co tu pisze : P
Od pewnego czasu obserwowalem forum, bo poszukuje telewizora. Jestem kompletnie zielony w tematach ekranow LCD, wiem tyle, ze rodzice kazali mi zebrac informacje i zdecydowac ktory telewizor wybrac. Chcialem sie dowiedziec ktory z tych modeli jest najodpowiedniejszy. Wszystkie to 32" LCD, odleglosc okolo 3 metry, chcialbym by nie gryzl sie z dekoderem cyfry+ i ewentualnym dvd w dalekiej przyszlosci.
Modele ktore przeszly eleminacje to:
Jetson Siemens J32-3 FUJITSU
Philips PF3321
Philips PH5320
LG LC2R/LC32
(wysoce prawdopodbne jest to ze popelnilem blad w przepisywaniu modelu)
Z gory dziekuje jesli ktos poswieci mi odrobine czasu. Przepraszam jesli napisalem post nie tam gdzie trzeba.
Pozdrawiam
Problem ten sam co pewnie 20% osob co tu pisze : P
Od pewnego czasu obserwowalem forum, bo poszukuje telewizora. Jestem kompletnie zielony w tematach ekranow LCD, wiem tyle, ze rodzice kazali mi zebrac informacje i zdecydowac ktory telewizor wybrac. Chcialem sie dowiedziec ktory z tych modeli jest najodpowiedniejszy. Wszystkie to 32" LCD, odleglosc okolo 3 metry, chcialbym by nie gryzl sie z dekoderem cyfry+ i ewentualnym dvd w dalekiej przyszlosci.
Modele ktore przeszly eleminacje to:
Jetson Siemens J32-3 FUJITSU
Philips PF3321
Philips PH5320
LG LC2R/LC32
(wysoce prawdopodbne jest to ze popelnilem blad w przepisywaniu modelu)
Z gory dziekuje jesli ktos poswieci mi odrobine czasu. Przepraszam jesli napisalem post nie tam gdzie trzeba.
Pozdrawiam