grzesiek888
New member
Witam.
Żonę naszło... na telewizor do sypialni a, że ja nic nie kupie zanim się nie oczytam i opytam to chętnie tu zasięgnę opinii
a wiec tv do sypialni,
- oglądany raczej po nocach w dzień oglądam w salonie
- czy lcd czy plasma nie wiem /w salonie mam lcd 46' sharpa z N/
- w sypialni będzie tylko MPEG4 z naziemnej /narazie/
- odległość do tv 3,5-4m będzie stał na komodzie wiec będzie oglądany trochę z dołu
- fajnie jakby miał jakieś usb z divx /być może juz wszystkie mają nie wiem /sharpa kupowałem 2 lata temu wiec na pewno się dużo zmieniło/
- rozmiar nie wiem raczej właściwy
pewnie jakieś 42cale
- cena hmm będzie za 1500 super będzie za 2500 też kupie więcej mi szkoda na "klan" i "barwy szczęścia"
czekam na propozycje, byłem dziś w paru sklepach ale co sklep to inne tv mi chcą wcisnąć właśnie dokładnie ten co pan ogląda...
Z góry dziękuję za odpowiedzi kiedyś jak kupowałem sharpa to też z tego forum
wtedy skończyło się na czytaniu dziś zapytam...
Pozdr
Żonę naszło... na telewizor do sypialni a, że ja nic nie kupie zanim się nie oczytam i opytam to chętnie tu zasięgnę opinii
a wiec tv do sypialni,
- oglądany raczej po nocach w dzień oglądam w salonie
- czy lcd czy plasma nie wiem /w salonie mam lcd 46' sharpa z N/
- w sypialni będzie tylko MPEG4 z naziemnej /narazie/
- odległość do tv 3,5-4m będzie stał na komodzie wiec będzie oglądany trochę z dołu
- fajnie jakby miał jakieś usb z divx /być może juz wszystkie mają nie wiem /sharpa kupowałem 2 lata temu wiec na pewno się dużo zmieniło/
- rozmiar nie wiem raczej właściwy
- cena hmm będzie za 1500 super będzie za 2500 też kupie więcej mi szkoda na "klan" i "barwy szczęścia"
czekam na propozycje, byłem dziś w paru sklepach ale co sklep to inne tv mi chcą wcisnąć właśnie dokładnie ten co pan ogląda...
Z góry dziękuję za odpowiedzi kiedyś jak kupowałem sharpa to też z tego forum
Pozdr