Witam,
przymierzam sie do zakupu TV prawdopodobnie LCD (chyba ze doradzicie inaczej), na ktory puszczac bede sygnal z notebooka, playstation2 i kablowki. Interesuja mnie modela od 26 do 32 cali, odleglosc od TV okolo 3m. Mam w zwiazku z tym pare pytan: czy decydujac sie na TV z rozdzielczoscia inna niz zalecana WIN (1280x76
nie starce na jakoscie puszczajac sygnal przez DVI z notebooka? Na jakie parametry powinienem zwrocic szczegolna uwage? jakimi modelami powinienem sie zainteresowac? Szukam czegac z wejsciami VGA i DVI, najlepiej z PAP, a poruszajac temat PAP jak wyglada podział odbrazu z dwoch zrodel sygnalu? duza utrata jakosci? chcialbym moc serfowac w momencie jak zona bedzie ogladac seriale
)) do tego celu zakupilem juz fajny zestaw beprzewodowej klawiaturki i maszki Logitecha. Przygladalem sie ofercie grundiga, podoba mi sie model Vision, co o nim mozecie mi powiedziec? Acha cena ktora sklonny jestem wydac to cos w okolicy 5000zł, moze do 6000 uda mi sie zone przekonac
z gory dziekuje za wszystkie wskazowki, pozdrawiam wolfik
przymierzam sie do zakupu TV prawdopodobnie LCD (chyba ze doradzicie inaczej), na ktory puszczac bede sygnal z notebooka, playstation2 i kablowki. Interesuja mnie modela od 26 do 32 cali, odleglosc od TV okolo 3m. Mam w zwiazku z tym pare pytan: czy decydujac sie na TV z rozdzielczoscia inna niz zalecana WIN (1280x76