Dla mnie jako sprzedawcy to padziewie.Pewnie jakieś tajwańskie matryce...To jest niegłupie Samsung LE 40D550 .Stoją 4 telewizory blisko siebie wypasione itp 200hz, led i wszyscy mówią że on super odbiera..Led to nie wszystko...To poleciłem znajomemu jest super i on także zadowolony obiecał mi browarka
TOSHIBA 40RL838 uważam że super i ma wszystko czerń super...dołóż a będziesz zadowolona jak nie to na raty..Pozdrawiam
A po co ci taki samsung??Co cie w nim tak kusi?Wielu specjalistów zada ci pytanie co będziesz na nim oglądać...Powiem ci tak, sam szukam telewizora 5 lat!!Mam przecież jakąś wiedzę ...i nadal motam się a w tym roku chciałbym coś kupić .Nie pisz tylko że to telewizor na lata bo tak nie jest ty byś tak może i chciała ale tak nie będzie .Już szykuje się technologia oled za 5 lat być może będzie dostępna dla normalnych ludzi.Mnie kusi także Panasonic 46G30 super telewizorek i 5 lat gwarancji jak zakupisz w styczniu jeszcze.Przez pięć lat masz spokój a za pięć lat to przypuszczam że na rynku to już nie będzie plazmy oled potanieje i będziesz mieć kolejny problemPanasonica sprzedasz jak będzie miał 4.5 roku pewnie będzie w cenie złomu takie realia....lecisz na grubość telewizora jak większość ludzi?? Toshiba się Fajnie prezentuje ....i rameczka super cienka...do samsunga nie mam nic...
A to smart tv to wytłumacz mi co to jest??Bo żal mi ludzi którzy lecą na ten NET w telewizorze bo tak mówi reklama.Z tego co pamiętam to prawdziwy net jest w D6500 i jak ty chcesz wprowadzać te adresy internetowe?Na pilocie na małych klawiszach??Dla mnie to głupota od netu to jest Komputer...A wspomnisz moje słowa bo w tym roku wprowdzą Samsungi z wbudowaną kamerą i ludzie nie będę wpatrywać się na obraz telewizora tylko ważnym kryterium wyboru TV będzie ile pixeli ma kamera??niee ta to lipa ta ma 2 mega o ta dobra ma 5 mega a to jeszcze lepsza ma Carla zaissa tak teraz ludzie kupują TV.....jaką masz odległość od TV??? co będzie oglądane??
Ja na taką odległość kupuję 46 cali moim marzeniem jest sharp 46le830 cena nie do przyjęcia jak dla mnie na razie..jednak ja sam lecę na grubość telewizora...hehe Plasma ma lepsze kolory i barwy to muszę przyznać...ale prąd plazmę uśmierca i ludzie boją się tego kupować...ja TV to tylko do filmów Blu Ray pobór prądu jest bez znaczenia...szkoda ładować kasy w coś co będzie złomem za 2-3 lata ehh taki urok technologii.Może i człowiek by uciułał taka kasę ale jak widzę jak to się sypie wszystko to naprawdę odechciewa się... dodam drobną uwagę ja osobiście nie spotkałem się aby Panasonic się zepsuł.....Zerknij na Toshibę jest ciekawa kumpel zadowolony jest ale każdy ma inne zdanie i wymagania
http://www.hdtv.com.pl/forum/toshib...ie-cenowej-przyniesie-wiele-radosci-test.html
Zapodajesz nowe modele widzę bo chcesz ulokować dobrze pieniądze.... już wchodzisz w świat 3D dla mnie to też głupota....na necie poczytaj opinie kiepski czas matrycy ma .Ja bym został przy Panasonicu , 3D to ściema a my to łykamy jak pelikany hehe