Kupiony jako nowy ale czy nie używany Panoasonic TX-P42ST60E?

mlxx

New member
Część
Dzisiaj przyjechał do mnie nowy, zakupiony w sklepie internetowym Elecity.pl, telewizor plazmowy PANASONIC TX-P42ST60E. Cieszyłem się jak dziecko do momentu gdy nie podłączyłem komputera i mym oczom ukazał się tzw. powidok. Zdziwiłem się mocno ponieważ telewizora używałem około 2~3 godzin głównie menu, ustawienia itp. Przypomniał mi się post, w którym wskazano miejsce w menu gdzie można sprawdzić czas pracy urządzenia(MENU>POMOC>INFORMACJE O SYSTEMIE) . U mnie sytuacja wygląda następująco:
IDmodule4 : C1033-00000

Chciałem umieścić w liku zdjęcie ekranu ale niestety z racji małej ilości postów (2 post) nie mogę tego zrobić.

Czy to oznacza, że mój NOWY telewizor ma przepracowane 1033 godziny?

mlxx

New member
Kupiłem telewizor jako nowy i chciałbym to wyegzekwować a nie dodatkowo ponosić koszty związane z przesyłką i kolejnym zamówieniem.
Czyli nie mylę się, że telewizor nie jest nowy i ma przepracowane 1033 godziny?

Kleofas11

Active member
Bez reklam
Dzisiaj przyjechał do mnie nowy, zakupiony w sklepie internetowym Elecity.pl, telewizor plazmowy PANASONIC TX-P42ST60E.

Panasonic ostatecznie zakończył produkcję plazm w grudniu 2013 roku.

Ostatnie dwa polskie sklepy, które sprzedają twój model to : Telewizor 3D PANASONIC TX P42ST60E - Ceny i opinie na Ceneo.pl

A ten trefny zwróć cwaniaczkom i kwita.
Masz na to 10 dni (zwrot bez konieczności podania przyczyny).
Byleby opakowanie oraz folie itp. były w dobrym stanie, bo mogą próbować utrudniać zwrot towaru.

Ostatnia edycja:
Do góry