Kupilibyście takie DVD?

ozilek

New member
Wiatm!

Szukam jakiegos DVD, który "przeczyta wszystkie" formaty filmów-to najogólniej pisząc. Sprawiłem sobie nową plazme i przy okazji "przekręce " zone na nowe DVD, które "poczyta" lepiej niz onkyo.
Myslałem o:
odtwarzacz DVD dostępny od jutra w Aldi - jest to Medion odtwarzacz DVD
MD 82533

Opłaca sie, nie opłaca sie?jesli nie to lepsza alternatywa? Cena do ok.300, bajery zbędne -tylko żeby czytał jak najwięcej filmów!

Pozdrawiam!A!próbowałem cos wybrac z waszych typów,ale jak ktos nie jest w tenmacie tak jak Wy to nawet nie rozumie o czym piszecie!;)

fazer58

Member
Bez reklam
Ha ha! "ozilek" jesteś bezbłędny! Super post:)
Kolega "pkomp" bardzo dobrze Ci radzi,też myślę,że obecnie blu- ray,to najlepsze rozwiązanie,tylko jak Ty ''przekręcisz" żonę? Napisz koniecznie,jak to zrobiłeś:)

janusz

New member
Bez reklam
Skoro masz DVD, to bez sensu się ładować w historyczny format bez przyszłości. BR? Też bym odpuścił, napędy optyczne raczej swój czs już miały. Zostaw sobie swój sprzęt i kup odtwarzacz sieciowy obojetnie który: ASUS, WD, Ariva 110/210, Xtreamer. Tylko gdy nie masz w domu internetu i komputera, wtedy polecana wcześniej Ariva 150.

ozilek

New member
ja pierdziu...ja chciałem kupic DVD a tu się okazało że to już sprzet dla lamusów!
dobra to żeby was nie irytowac swoją niewiedzą proszę o podanie mi wg was 2 najlepszych odtwarzaczy hd w cenie ok500pln (bo widze ze za 200pln to nic tu po mnie ;)
dostęp do netu i pc mam na stanie ;)

Asus O!Play Air HDP-R3 (lub R1) - o co chodzi z tym oznaczeniem?który model lepszy?

Ostatnia edycja:

janusz

New member
Bez reklam
Moim zdaniem każdy zadowoli przeciętnego użytkownika, ważne żebyś się zastanowił, czy chciałbyś włożyć twardy dysk do środka, czy też korzystać z dysków przenośnych. na USB?

ozilek

New member
co do dysków to jest mi to obojetne bo i tak zamierzałem kupic jakis zewnetrzny...chcę tylko żebyście doradzili co kupić...a coś takiego coś przeczyta:.rmvb?

Marek.x

Member
Asus ci rmvb przeczyta,kupisz go za 300zł i masz z głowy płyty.
Co do odtwarzaczy z dyskiem w środku to podobno słychać w nich
wiatraki.Asus jest bez wiatraka-bo dysk na zewnątrz.zresztą
poczytaj w tym dziale o odtwarzaczach

Pozdrawiam

ozilek

New member
OK - zakładamy że zdecydowałem się na Asusa- który model ?powiedzmy że do 500pln.
I co znaczą te "R" w nazwacg:Asus O!Play Air HDP-R3 (lub R1)...

Do góry