Wlasnie z mysla o Xbox'ie 360 nabylem tego Samsunga i powiem tak - JEST EKSTRA!
Dlugo porownywalem modele r51, r31 i nowa serie m51 i tak: miedzy r51 a m51 nie widzialem zadnej roznicy(oba chodzily super) poza cena, natomiast r31 swiecil naprawde o wiele gorzej... Moze to kwestia ustawien... Pan z MM powiedzial ze roznia sie jasnoscia matrycy... Hmmm...
Obawialem sie jak to bedzie z kablowka i jako ze odleglosc mam ok 2 metry zdecydowalem sie na 26 cali.
Kablowka (UPC) odbiera wyjatkowo dobrze!!! Smuzenia BRAK!
Kolory i kontrast swietne
Ale dopiero jak odpalilem sobie DVD po komponencie (progresiv) to doznalem szoku! Filmy jakoscia spowodowaly u mnie maksymalny OPAD SZCZENY!
Ilosc szczegolow, kolory - po prostu REWELACJA!
Az strach pomyslec jak podlacze kompa i odpale cos HDTV :>
Naprawde szczerze polecam tego samsunga!
Korkodyl
Dlugo porownywalem modele r51, r31 i nowa serie m51 i tak: miedzy r51 a m51 nie widzialem zadnej roznicy(oba chodzily super) poza cena, natomiast r31 swiecil naprawde o wiele gorzej... Moze to kwestia ustawien... Pan z MM powiedzial ze roznia sie jasnoscia matrycy... Hmmm...
Obawialem sie jak to bedzie z kablowka i jako ze odleglosc mam ok 2 metry zdecydowalem sie na 26 cali.
Kablowka (UPC) odbiera wyjatkowo dobrze!!! Smuzenia BRAK!
Kolory i kontrast swietne
Ale dopiero jak odpalilem sobie DVD po komponencie (progresiv) to doznalem szoku! Filmy jakoscia spowodowaly u mnie maksymalny OPAD SZCZENY!
Az strach pomyslec jak podlacze kompa i odpale cos HDTV :>
Naprawde szczerze polecam tego samsunga!
Korkodyl