Witam!!
Mam zamiar kupić jeden z trzech modeli LCD Samsunga:
-LE 32R82B
-LE 32R72B
-LE 26R82B
W 60%(czyli przede wszystkim) będę go używał do grania na Xboxie 360, w 40% do korzystania z komputera ( internet, pisanie itd.)Ewentualnie do oglądania tv, ale raczej z internetu, lub zwykłej anteny. Nie mam za dużego pokoju i nie wiem, który tv wybrać, żeby jakość obrazu była najlepsza. Może ktoś ma jeden (lub wszystkie
) z tych modeli i może mi coś polecić, doradzić??
Acha i jeszcze jedna sprawa czy jak podłączę Lcd (26, 32 cale, jeden z wymieninych wyżej
do kompa i będę siedział ok. 45-50 cm od ekranu, tak jak się przeważnie siedzi przy biurku to będzie się dało przeglądać strony www i normalnie korzystać z PCta, czy obraz będzie z takiej odległości rozmazany i nieczytelny itd.?? Do grania na Xboxie odległość będzie większa
ok. 2-3 metry, ale klawiatury i myszki tak daleko nie pociągnę
??
Czy ceny Lcd spadną przed świętami jakoś znacząco, zwłaszcza tych modeli??
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!
POZDRAWIAM!!
Mam zamiar kupić jeden z trzech modeli LCD Samsunga:
-LE 32R82B
-LE 32R72B
-LE 26R82B
W 60%(czyli przede wszystkim) będę go używał do grania na Xboxie 360, w 40% do korzystania z komputera ( internet, pisanie itd.)Ewentualnie do oglądania tv, ale raczej z internetu, lub zwykłej anteny. Nie mam za dużego pokoju i nie wiem, który tv wybrać, żeby jakość obrazu była najlepsza. Może ktoś ma jeden (lub wszystkie
Acha i jeszcze jedna sprawa czy jak podłączę Lcd (26, 32 cale, jeden z wymieninych wyżej
Czy ceny Lcd spadną przed świętami jakoś znacząco, zwłaszcza tych modeli??
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!
POZDRAWIAM!!