Która Yamaha lepsza rxv-440 czy 595

krisiss

New member
Witam.
Doradźcie mi czy jest duża różnica między tymi modelami Yamahy 440 a 595?
Który jest z nich nowszy i który może lepiej zagrać w kinie domowym jak i w stereo.
Cena jest podobna na allegro.
Krzysztof.

krisiss

New member

Deimos

Banned
Jak chcesz mieć coś co za dwa lata się nie zestarzeje to dozbieraj kasy na 659 (wszystkie dekodery na pokładzie).
A co do gorsza, lepsza to mało prawdopodobne aby 50-ciu niezależnych ekspertów E.I.S.A postawiło na "gorszy" model (659);)
Poczekaj do stycznia to może cena jeszcze spadnie...

Ostatnia edycja:

drosophilia

Active member
Bez reklam
heh, w przypadku kazdego nowego modelu mowi i pisze sie, ze poprzednie modele byly lepsze, zaiste dziwna to sytuacja. Polskie spoleczenstwo jest coraz bardziej zamozne, wiec stac icha na coraz lepszy sprzet, ktorego jest coraz wiecej na polskim rynku, ajeszcze jakies 5 lat temu, jak ktos mial dvd Yamahy czy amplituner, to byl dopiero gosc!! Wiec moze ta gadka, ze poprzednie modele byly lepsze, to poprostu takie tylko gadanie, tak samo jak sluuchasz naszych rodzicow czy dziadkow, ze za ich czasow to dopiero bylo inaczej w zyciu (taka dygresja, heh), ;)

gatar

Active member
Bez reklam
krisiss napisał:
Witam.
Doradźcie mi czy jest duża różnica między tymi modelami Yamahy 440 a 595?
Który jest z nich nowszy i który może lepiej zagrać w kinie domowym jak i w stereo.
Cena jest podobna na allegro.
Krzysztof.
Witaj
Moim zdaniem z tych dwóch jest lepsza 440. Także otrzymała nagrodę EISA jakieś 3 lata temu. Dobre recenzje swego czasu w prasie. Mam i jestem zadowolony.

Do góry