kon-sul.pl kupował tu ktoś kiedyś?

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Hmm, ja polowalem u nich na rozne towary i wreszcie ich olalem, albo oni mnie. Prowadzi ten sklep 2 gosci, sa dwa numery na komorke, odbieraja roznie, raz jeden raz drugi. W zalezosci kto odbierze masz ceny wyssane z palca, zadzwonisz jeszcze raz za minute, odbierze drugi i cena drastycznie inna. Okazuje sie ze minute przed telefonem towaru nie bylo, teraz jest lub odwrotnie. Na drugi dzien okaze sie ze to byla pomylka i nie maj tego koloru. inny model lub cene nie majace nic wspolnego z rynkim lub z ich cenami na stronie. Ok, sprawdzalem ich u roznych dystrybutorow i sa ich klientami, wiec maja polskie gwarancje (Horn, EIC), ale dojs do ład i skladu z tymi goscmi nie mozna. Owszem maja tanio na poczatku, nawet ciut ciut taniej niz u Blacka, ale tyle uzerania sie, ze dzieki. Jednak u niego najlepiej. Typowa internetowa sciema. Ja odradzam, ale powodzenia.

Ostatnia edycja:

krzysiek1980

Active member
Bez reklam
A ja polecam. Kupowałem u nich w marcu 2011 w Łodzi na Piotrkowskiej i bez najmniejszego problemu. Ceny mają niskie, gwarancja producenta a i potargować się można. Nawet jak mieli już końcówkę partii to bez zadatku odłożyli amplituner i wypisali paragon że jest już zarezerwowany.

Kejup

Member
Bez reklam
Ja u nich brałem cały zestaw kina i wszystko było GIT! Żonka też dostała od nich prezencik :)

Do góry