Witam serdecznie . To mój pierwszy post więc prosze o wyrozumiałość .Sprawa jest następująca:szukam zestaw stereo dla brata- prezent urodzinowy . (90% muzyka 10% filmy ale to mniej ważne ) posiadam juz HK 3490 teraz tylko kolumny i jakies zródło. Na kolumny i zródło mogę przeznaczyć ok 6-7tys. Brat słucha muzyki klubowej , sporo radia , żadna muzyka klasyczna , metal ,punk itp. to odpada. Pokoj ok 27m2 . Wiem że zaraz pojawią sie odp. odsłuch najważniejszy ok - zgadzam się ale brat napewno na odsłuchy nie pojedzie( inwalida na wózku a znależc w Polsce sklepy przystosowane dla inwalidów to bardzo cieżko poza tym to ma być prezent niespodzianka ) ja też czasu nie mam (praca za granicą)wiec dlatego się ograniczyłem do dwóch marek : Klipsch RF62 , 82 albo Monitor Audio RX 8.
Bardzo proszę o pomoc ja się nie znam na tej materii ale chętnie odpowiem na pytania które ewentualnie by miałyby pomóc w doborze kolumn.
Dzięki wielkie z góry za pomoc .
Bardzo proszę o pomoc ja się nie znam na tej materii ale chętnie odpowiem na pytania które ewentualnie by miałyby pomóc w doborze kolumn.
Dzięki wielkie z góry za pomoc .