Proszę o opinie użytkowników tych kolumn, gdyż niewiele o nich opinii na forum oraz w internecie. W miarę możliwości proszę o kontakt na PW w celu dłuższej konwersacji. Pozdrawiam
poszukaj jest mnogo opini,a przede wszystkim posłuchaj bo co ci koledzy mają napisać,nie wiadomo do czego to podepniesz,nie wiadomo czego oczekujesz,jaki salon,czy blisko ściany mają stać,czy do stereo ,czy do kina,rozwiń temat kolego,jaka muza itd:blagam:
Wszystko jest opisane w tym temacie tylko jakoś ucichł. http://www.hdtv.com.pl/forum/kolumny/77359-kolumny-do-avr255.html
Niestety nie mam u siebie w mieście salonu gdzie będę mógł odsłuchać szeregu różnych kolumn dlatego najpierw chce się ukierunkować opiniami użytkowników a następnie udać się do jakiegoś salonu (nawet w innym mieście) aby ostatecznie odsłuchać wybrany czysto teoretycznie zestaw. A co do Klipsch`ów to przeczytałem kilka opinii na ich temat i bardzo mnie zainteresowały dlatego szukam użytkowników wersji F3 lub F2 gdyż może nawet były by lepsze ze względu na mniejszy rozmiar.