Witam
Powiem tak... Właśnie stoję przed zakupem swojego pierwszego zestawu kina domowego. Od około tygodnia przeszukuje fora internetowe patrze na allegro i niestety im więcej czytam tym większy mam mętlik w głowie i utrudniony wybór. Liczę ze może ktoś z was ułatwi mi ten wybór...
Przejdźmy do rzeczy...
Poszukuje kina domowego w granicach 3-4 tys zł
będzie ono używane w pomieszczeniu 40m2
stosunek film/muzyka-radio mniej więcej na poziomie 50/50
(tutaj mam pytanie w związku z krytyką zestawu 5.1 do muzyki czy amp z funkcją stereo będzie niezbędny czy to 5.1 tez będzie ok..?)
Co do zestawów "no właśnie"
QUADRAL QUINTAS 6000 "do 4 tys nie udało mi sie znaleźć zestawu z subem"....
JAMO S 608 HCS3 " stać mnie na zestaw z Bd i Subem"
Dali Concept 6 " podobnie jak z QQ tylko kolumny lepsze do 4 tys w cenie brak Bd i suba"
JBL Loft 5.1 " kolejny zestaw z Bd i Subem"
JBL ES PACK allegro.pl/zestaw-hifi-yamaha-rx-v671-jbl-es-pack-dealer-pl-i2645985208.html]ZESTAW HIFI YAMAHA RX-V671 + JBL ES PACK DEALER PL (264598520
- Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url] ... Warto? bądź wydusić ile tylko można z portfela i kupić ten zestaw z Denonem 1713? eh no i znów brak Bd i Suba..."
jak wyżej... to jest to co udało mi się znaleźć teraz mam pytanie do was w który z tych zestawów najlepiej się pakować (czy warto kupować lepsze kolumny z trochę słabszym ampem bez Bd I suba czy lepiej pakować się w zestaw "na którego mnie stać")
Czy zestawy jak QQ ES 80 czy Dali bez suba dadzą rade przy tych 40m2?
W jaki Amp najlepiej sie pakować do konkretnego zestawu...
Proszę o rade i posłanie jakichś propozycji...
Powiem tak... Właśnie stoję przed zakupem swojego pierwszego zestawu kina domowego. Od około tygodnia przeszukuje fora internetowe patrze na allegro i niestety im więcej czytam tym większy mam mętlik w głowie i utrudniony wybór. Liczę ze może ktoś z was ułatwi mi ten wybór...
Przejdźmy do rzeczy...
Poszukuje kina domowego w granicach 3-4 tys zł
będzie ono używane w pomieszczeniu 40m2
stosunek film/muzyka-radio mniej więcej na poziomie 50/50
(tutaj mam pytanie w związku z krytyką zestawu 5.1 do muzyki czy amp z funkcją stereo będzie niezbędny czy to 5.1 tez będzie ok..?)
Co do zestawów "no właśnie"
QUADRAL QUINTAS 6000 "do 4 tys nie udało mi sie znaleźć zestawu z subem"....
JAMO S 608 HCS3 " stać mnie na zestaw z Bd i Subem"
Dali Concept 6 " podobnie jak z QQ tylko kolumny lepsze do 4 tys w cenie brak Bd i suba"
JBL Loft 5.1 " kolejny zestaw z Bd i Subem"
JBL ES PACK allegro.pl/zestaw-hifi-yamaha-rx-v671-jbl-es-pack-dealer-pl-i2645985208.html]ZESTAW HIFI YAMAHA RX-V671 + JBL ES PACK DEALER PL (264598520

jak wyżej... to jest to co udało mi się znaleźć teraz mam pytanie do was w który z tych zestawów najlepiej się pakować (czy warto kupować lepsze kolumny z trochę słabszym ampem bez Bd I suba czy lepiej pakować się w zestaw "na którego mnie stać")
Czy zestawy jak QQ ES 80 czy Dali bez suba dadzą rade przy tych 40m2?
W jaki Amp najlepiej sie pakować do konkretnego zestawu...
Proszę o rade i posłanie jakichś propozycji...