Kiedy najlepszy moment na zakup serii C650

infi

New member
czy znawcy tematu moga powiedziec kiedy/ do kiedy czekac aby kupowac c650 w najnizszej cenie? wiadomo ze wtedy gdy wchodzi nowa seria ale jak to wyglada w c650 ile jeszcze miesiecy mozna czekac z zakupem aby to byl ten ostatni dzwonek i najlepsze ceny.

I jak sadzicie do ile moze jeszcze zejsc cena za 55cali (LE55C650) , w tej chwili cena w normalnych sklepach to okolo 5200-5800 PLN.

sam teraz siedze na Sharpie 46xd1e wiec nie mam mega potrzeby kupna tv ale podoba mi sie ogolnie cala seria c650 i chetnie bym kupil cos wiekszego niz 46cali i aby byla matryca z polyskiem a le55c650 odpowiada tym wymaganiom.

squibosh

New member
To wcale tak nie dziala. Weszla seria C650 i wiele osob zauwazylo, ze wielokrotnie B650 bylo drozsze. W internecie wszystko rzadzi sie innymi prawami. Tutaj sklepy, gdy dany model dobrze sie sprzedaje, szarpia sie az do ostatniej zlotowki z marzy, aby tylko byc najwyzej na ceneo i skapcu. Sledzilem, jak w ostatnich kilku miesiacach cena 55c650 spadla o kafel. Mozesz jeszcze poczekac, skoro ci sie nie spieszy. Ale ile cena bedzie spadac, trudno powiedziec.

infi

New member
no wlasnie sledze ceneo przez ostatnie 2 tyg i praktycznie codziennie te pierwsze 5 sklepow z najnisza cena obnizaja ciagle po kilka zl :) zeby byc nr 1 na liscie i tak w sumie juz 200zl w ciagu 2 tyg zeszlo, euro rtv agd mial 2 tyg temu cene 5990 teraz ma 5299 wiec te wieksze sklepy tez obnizaja ale ciekawi mnie kiedy mozna sie spodziewac kolejnej serii od samsunga - nastepcy c650

posejdon82

New member
Witam sam poluje na le55c650, i chyba poczekam do swiat a najlepiej do stycznia...z doswiadczenia wiem ze po swietach ceny spadaja i mozna cos wychaczyc:) na swieta czesto ceny sa zmylkowe..niby obnizka ale jesli ktos na biezaco nie sledzi cen danego produktu moze nawet tysiaka przeplacic na tzw promocji swiatecznej...

squibosh

New member
Witam sam poluje na le55c650, i chyba poczekam do swiat a najlepiej do stycznia...z doswiadczenia wiem ze po swietach ceny spadaja i mozna cos wychaczyc:) na swieta czesto ceny sa zmylkowe..niby obnizka ale jesli ktos na biezaco nie sledzi cen danego produktu moze nawet tysiaka przeplacic na tzw promocji swiatecznej...

O ja, to ty jeszcze tego nie kupiles? :pPP Chyba z pol roku temu juz planowales ten zakup.

infi

New member
no ja czekam na cene zeby bylo 5000 z wysylka i kupuje czyli pewnie jeszcze z miesiac czekania.

raport z ceneo :) rtv euro agd podbilo cene z 5299 do 5490:)

Ostatnia edycja:

RHJG

New member
Bez reklam
Witam,jak kupować to na dniach?przed swietami podniosą ceny na bank.Nowa seria prawdopodobnie Dxxx ma być kwiecień-maj.pozdr.

squibosh

New member
Witam,jak kupować to na dniach?przed swietami podniosą ceny na bank.Nowa seria prawdopodobnie Dxxx ma być kwiecień-maj.pozdr.

W internecie nie koniecznie. Chyba ze zrobia to wszystkie, ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc. Zawsze znajdzie sie jeden cwany, co nie podniesie, i zgarnie cala klientele.

Do góry