Kiedy na rynek wchodzą nowe modele?

jarek12345

New member
ProSiaczek napisał:
Czy ktoś orientuje się kiedy na rynek trafią nowe modele Philipków??

Najbardziej interesuje mnie następca PHL 9732

nowe TV z nowymi obudowami juz trafily na rynek europy a teraz wchodza na naszym grajdolku:) serie 7: 7603 i 7403 powoli mozna juz lapac w necie (opisy na stronce filipa) ,w sprzedazy jest juz zajawka serii 5 :5603 (w M1 w poznaniu widzialem 42") choc na stronce filipa ani widu ani slychu :) jest juz w sprzedazy takze poczatek serii 9 :9604 o ktorej mozna poczytac w necie gdzie takze na zagranicznych stronkach jest juz do kupienia (takze na allegro). ciekawe forum opisujace powyzsze modele TV jest pod adresem: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1275577 .sa tam podawane daty debiutow poszczegolnych modeli, parametry i odnosniki do innych ciekawych stronek.pozdr

.

ProSiaczek

New member
Dzięki za podanie strony.
Ciekawe kiedy będą dostępne na naszym rynku - czy ktoś wie jak wygląda polityka Philipsa w tym temacie??

Chętnie poczytałbym o nich po polsku, ale dobre i to.

jarek12345

New member
neo_plonsk napisał:
Orientuje sie czy bedzie jakis nowy 52 '' z seri 96. Bo kupuje sobie na dniach i zastanawiam czy sie troche nie wstrzymac

zakladajac ze nie pomyliles 42 z 52" (troche duza maszyna :) z tego co mi wiadomo to w maju maja ukazac sie nowe modele :52PFL7403D oraz 52PFL7603D .oprocz tego bedzie 52PFL9703D (chyba w cenie okolo 4500 euro ) .model 52PFL9603D bedzie chyba w max 47" .pozdr

.

jarek12345

New member
ProSiaczek napisał:
Dzięki za podanie strony.
Ciekawe kiedy będą dostępne na naszym rynku - czy ktoś wie jak wygląda polityka Philipsa w tym temacie??

Chętnie poczytałbym o nich po polsku, ale dobre i to.

na stronce filipa masz juz opisy do 9603D ,7403D ,7603D .co do innych to pozostaja zagraniczne strony internetowe .co do mozliwosci kupna to wszystko zalezy jaka rozmiarowka panelu by cie interesowala bo sa juz niektore dostepne na polskim rynku (z gwara itd) np 32" 9603D (w sklepach w necie TV 32" dostepny za 4 tys zl),42" 5603D (w media markt jest w sprzedazy za okolo 4900zl (w necie za 4 - 4,2 tys zl )a na stronce filipa nawet nie jest zamieszczony:) itd pozdr

.

Ostatnia edycja:

ProSiaczek

New member
Wiec jutro jade do MM, interesuje mnie rozmiar 42 a najlepiej 47. Tylko czy u mnie w mieście będzie już dostępny, bo to zależy od właściciela danego MM

jarek12345

New member
ProSiaczek napisał:
Wiec jutro jade do MM, interesuje mnie rozmiar 42 a najlepiej 47. Tylko czy u mnie w mieście będzie już dostępny, bo to zależy od właściciela danego MM

u mnie w poznaniu na ratajach media mark mial w zeszla sobote (moze od tego czasu cos sie zmienilo i sa tez inne modele) tylko jeden TV filipa w nowej kascie a mianowicie : 42" 5603D .co do ceny to nie byla wystawiona ale z tego co wiem w innym MM byl ten TV za 4900zl .jesli chodzi o obraz to trudno cos sensownego napisac bo w sklepie lecialo demko filipa a ono tak czy inaczej bylo super :)

.

neo_plonsk

New member
CNIe, nie pomylilem sie chodzilo mi o 52 '' , A wiecie moze co nowego wniesie 52PFL9703D w porownaniu do 52pfl96 ? Na bank wiekszy kontrast, ale czy cos jeszcze? Dodatkowy kanal Ambilight u gory? WIeksze mozliwosci wejscia USB ?

Do góry