Kiedy kupic tv?

mistrzb

Member
Jak myslicie, kiedy bedzie najlepszy moment na kupno tv? W tej chwili bardzo wiele osob zastanawia sie czy juz kupowac, czy moze tuz przed samym Euro, a moze zacisnac zeby i przeczekac Euro, a moze i olimpiade, w koncu tv nie kupujemy na miesiac.
Jakie sa Wasze przemyslenia, a moze jakies przecieki? ;)

arko07

New member
Ja szukałem ok 5 mies. a i tak wybrałem model który mi się od początku widział.
Przez ten czas staniał raptem 150 zł, po tym jak kupiłem jeszcze 100 tak więc nie ma co się czaić zbyt długo bo oszczędności nie są zbyt wielkie.

brutalus

Member
tak jak ktos wyzej napisal, mozesz poczekac dlugo, ale i tak model stanieje tylko, np. 100-150zl, wiec odpowiedz sobie na pytanie czy warto?

benedetti

New member
Podepnę się pod temat.
A co myślicie o modelu LG 47LW5400?
Liczyłem na spadki cen po wejściu serii 2012. Jak to zazwyczaj bywa, czy ceny modeli zeszłorocznych spadają znacząco?

DeeBass

New member
Bez reklam
Kup kiedy jest Ci potrzebny i potem do sklepów nie zaglądaj (cen nie sprawdzaj). :)

święte słowa :-o nie tylko tv ale w całej elektronice jest postęp i praktycznie co rok nowe modele, raz więcej raz mniej wnoszące, można czekać w nieskończoność. Jak dane modele zaczną tanieć to będzie przeciek o nowych które będą ach i och i znów będziesz czekał... Jak masz kase i wiesz czego chcesz to bierz i już, więcej nie szukaj bo zwariujesz, chyba że masz dystans do tego wszystkiego :razz:

Do góry