KDL-50W805/815/829 wygląd EPG

pavio

New member
Witam. Czy mógłbym poprosić kogoś o zdjęcie wyglądu EPG z wbudowanego w telewizor (KDL-50W805/815/829 ) tunera?
Chciłąłbym przed zakupem mieć porównanie do Samsunga który nie mieści czasem nawet całego tytułu nadawanej audycji. Np jak jest mecz na C+ to pisze: extraklasa polska Lech Poznań- .... i nawet nie idzie sprawdzić co to za mecz:(
I drugie pytanie- czy oglądając np. film można przewijać informacje EPG i podgląć co dzieję się na innych programach?
To jak już tak pytam to może jeszcze coś na temat smarta w tym modelu. Jakie polskie aplikacje posiada ten telewizor i czy jest pełna przeglądarka www.
Z góry dziękuję .Pozdrawiam.

tomato10

New member
Jak dla mnie wygląda znacznie lepiej niż w dekoderze, głownie chodzi o rozdzielczość choć nie tylko.. Wieczorkiem mogę wrzucić fotkę .

pavio

New member
Byłbym bardzo wdzięczny. Głównie chodzi mi o to małe dotyczące danego programu a nie guide . I pytanie czy oglądając np tvp1 mogę nie zmieniejąc programu przesuwać EPG i sprawdzać co aktualnie jest na innych programach.Ewentualnie jakbyś mógł jeszcze zrobić przykładowe zdjęcie z napisami filmu puszczanego z usb (chodzi mi o wielkosć czcionki ,tło ,kolor itp)
Z góry dziękuję.

Ostatnia edycja:

tomato10

New member
Miałem zrobić wczoraj wieczorem ale cóż dzisiaj rano się udało i z odbiciem słonecznym:)
Dobre jest to że:
w lewym górnym rogu widać dodatkowe informacje o programie na którym skierowany jest kursor.
20140515_082125.jpg

Do góry