Jaki byście polecili kabel HDMI ? Zaznaczam, że musi to być 1.4 HIGH SPEED. Cena do 120 zł. Z góry dziękuje za pomoc.
5555555555555
Spójrzcie na tą parodię mam nadzieje że wy tacy nie jesteście jak oni.
Kabel HDMI. 18.04.2013 - Forum | GRY-Online.pl
Spójrzcie na tą parodię mam nadzieje że wy tacy nie jesteście jak oni.
Kabel HDMI. 18.04.2013 - Forum | GRY-Online.pl
Z tego powodu, że dekoder działa prawidłowo, pala się na nim 2 lampki i chcę w ten wtorek, środę i czwartek obejrzeć europejskie puchary choć raz bez denerwowania się.
Jak każdy kabel zresztą. Rzecz w tym skąd wiesz, że będzie spełniał? Kupiłem trzygwiazdkową hamę 10 m i kierując się takim tokiem myślenia wyrzuciłem dowód zakupu przed jego sprawdzeniem. A kabel jest do wyrzucenia, bo nie spełnia swojej podstawowej funkcji.kabel HDMI powinien spełniać swoje podstawowe funkcje i tylko na tym powinno nam zależeć.
Jak każdy kabel zresztą. Rzecz w tym skąd wiesz, że będzie spełniał? Kupiłem trzygwiazdkową hamę 10 m i kierując się takim tokiem myślenia wyrzuciłem dowód zakupu przed jego sprawdzeniem. A kabel jest do wyrzucenia, bo nie spełnia swojej podstawowej funkcji.
Jak każdy kabel zresztą. Rzecz w tym skąd wiesz, że będzie spełniał? Kupiłem trzygwiazdkową hamę 10 m i kierując się takim tokiem myślenia wyrzuciłem dowód zakupu przed jego sprawdzeniem. A kabel jest do wyrzucenia, bo nie spełnia swojej podstawowej funkcji.