Jak w tytule tematu - jestem w kropce 
Mianowicie z początku myślałem, że kupie LCD Samsunga, jednak po odwiedzeniu paru znajomych nie byłem zachwycony (praktycznie kazdy miał jakiegoś Samsunga). Chodzi mi tu chociazby o jakosc obrazu czy ten fortepianowy plastik. Może mieli jakieś gorsze modele, nie wiem.
Generalnie to teraz ide w kierunku tych lepsiejszych firm - Toshiba, Sony, Sharp. Podobają mi się Sharp Aquos, ale nie wiem który model byłyb dobry
A w tej chwili jest mi najblizej do modelu Sony 32S3000.
No i mam mętlik w głowie, bo nie wiem co wybrac
Telewizor bedzie słuzyl przede wszystkim do gier (Xbox 360), troszke do kablówki, czasami jakiś HD film. Mój budżet to +/- 2500zł. Telewizor 32 cale. Odległość od ekranu - 2,5m. Telewizor kupie tak gdzies przed wakacjami, wiec pewnie spadną ceny o te 200zł. Ale pytam sie teraz, ze względu na projekt pokoju, TV musze wybrac teraz
Aha TV będzie najprawdopodobniej stał a nie wisiał, chociaz nie jest to przesądzone. Zależy mi , chyba jak kazdemu - na dobrej jakosci obrazu i dobrej czerni.
Pomóżcie, bo jak narazie to kazdy mi polecał to co ma, a chce odpowiedzi od bardziej znających się w temacie. Chciałbym też uslyszec uzasadnienie, dlaczego ten a nie inny model.
Pozdrawiam.
Mianowicie z początku myślałem, że kupie LCD Samsunga, jednak po odwiedzeniu paru znajomych nie byłem zachwycony (praktycznie kazdy miał jakiegoś Samsunga). Chodzi mi tu chociazby o jakosc obrazu czy ten fortepianowy plastik. Może mieli jakieś gorsze modele, nie wiem.
Generalnie to teraz ide w kierunku tych lepsiejszych firm - Toshiba, Sony, Sharp. Podobają mi się Sharp Aquos, ale nie wiem który model byłyb dobry
No i mam mętlik w głowie, bo nie wiem co wybrac
Pomóżcie, bo jak narazie to kazdy mi polecał to co ma, a chce odpowiedzi od bardziej znających się w temacie. Chciałbym też uslyszec uzasadnienie, dlaczego ten a nie inny model.
Pozdrawiam.