Z subem to sprawdź ile basu będzie brakować po wygrzaniu kolumn. Wtedy w zależności do samego kina jako efektowy albo także pod muzykę.
Ampli może u nas kupisz
Nie jest to wykluczone. Póki co- jeszcze nie wiem jaki ampli. Kolumny wziąłem jednak bardziej pod kino niż muzykę, bo do muzyki to są ponoć takie sobie (wiedziałem, czytałem), ale w kinie ponoć nawet ok. Nie ukrywam że chodziło mi po trosze o wszystko- design, reflex z przodu, brak głośnika z boku, rozsądne cenowo Atmosy i te czynniki w końcowej fazie zadecydowały że jednak Jamo, a nie inne. Postanowiłem że kupię sobie typowe stereo, ze wzmacniaczem dwukanałowym, przyzwoitymi głośnikami do muzyki za jakiś czas. To też czynnik, który pomógł mi podjąć decyzję. Teraz tylko ampli i sub, ale na spokojnie. Będę sporo czytał i słuchał mądrych.

Ampli to 2600/696/685- będzie któryś z tych trzech na bank. Sub- tu mam dylemat, bo na Yamahę nie narzekałem, a SW300 może być do kina niezły. Jest jeszcze Klipsch 120 SW z 30cm membraną no i jakiś tam Jamo J-12, ale chyba bez słuchania (może być z tym problem ze względu na to gdzie mieszkam) albo opinii naprawdę wiarygodnej osoby się nie obędzie.