jaki zestaw ???

witam, mam do przeznaczenia max 1600 Euro, slucham wiecej muzyki niz patrze na filmy- co proponujecie ? Przychylam sie do Denona i JBL-a. Telewizor mam Philips 37'9731 a wiec wysokiej rozdzielczosci.

ArtS007

New member
Bez reklam
Połączenie dobre. Ale nic nie wiemy, jakiej muzyki słuchasz i do jak dużego pomieszczenia chcesz zestaw. Nie wiemy też, jaie są ceny tam, gdzie mieszkasz obecnie, bo domyślam się, że nie w kraju.

Wstępnie celowałbym w Denona 2307 oraz zestaw JBL Northridge Cinepack oparty o kolumny E80. Zaś Denon 2307 gra lepiej od swoich trzech mniejszych braci.

ArtS :)

mobor

Banned
No wiesz- ja kupiłem 2930 (DVD)
Co do kolumn- myslalem o cinepacku ale na E100'ach ale powoli zaczynam sie zastanawaic czy nie lepiej bedzie jesli popracuję nad tymi kolumnami ktore mam (Tonsil) - mozna zdzialac cuda niewielkim nakladem kosztow ;)
Mam zamiar zrobic to bardziej dla wlasnej satysfakcji niz z oszczednosci ;)
Poza tym - sentyment do TOSNILA jednak mam - i z tego co widzę - coraz wiecej ludzi zaczyna sie w to bawic (amplitunery Radmora na allegro osiągają juz wyzsze sumy niz mlodsze, mikroprocesorowe konstrukcje Technicsa)

Ale nie kazdy musi to lubic ;)
Wiadomo - jesli chodzi o meble - JBLe są ładniejsze choc to zalezy w duzej mierze od wystroju pokoju ;)

Do góry