Tak mam się spotkać aby go posłuchać
W Wiesiek19 Active member Bez reklam Luty 8, 2017 #22 manfred1 napisał: Używaną 980 tkę można już kupić za ok. 1100 PLN ...... Kliknij aby rozwinąć... Myślę, że mniej
manfred1 napisał: Używaną 980 tkę można już kupić za ok. 1100 PLN ...... Kliknij aby rozwinąć... Myślę, że mniej
W Wiesiek19 Active member Bez reklam Luty 8, 2017 #24 manfred1 napisał: Gdzie jest w takiej cenie? Kliknij aby rozwinąć... Widzisz co mam w opisie swojego profilu ?
manfred1 napisał: Gdzie jest w takiej cenie? Kliknij aby rozwinąć... Widzisz co mam w opisie swojego profilu ?
M manfred1 Member Luty 8, 2017 #25 No tak ale ja muszę najpierw go posłuchać. Koniec z kupowaniem w ciemno.
W Wiesiek19 Active member Bez reklam Luty 8, 2017 #26 manfred1 napisał: No tak ale ja muszę najpierw go posłuchać. Koniec z kupowaniem w ciemno. Kliknij aby rozwinąć... Jasna sprawa. Jak się zdecydujesz wiesz gdzie pisać. Pozdr
manfred1 napisał: No tak ale ja muszę najpierw go posłuchać. Koniec z kupowaniem w ciemno. Kliknij aby rozwinąć... Jasna sprawa. Jak się zdecydujesz wiesz gdzie pisać. Pozdr