jaki tv lg wybrac

camel123

New member
Witam nie wiem czy w dobrym miejscu pisze jesli nie to prosze o przeniesienie mianowicie chce kupic tv 65cali wybór padł na lg tylko ktory model? budżet to 5tys. myslalem o modelu 913 ale widze ze tez jest np 903 czym one sie rizna a moze jeszcze jakis inny?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
One różnią się tylko podstawką.
Jaki masz obecnie telewizor ?
Na czym Ci najbardziej zależy ?

camel123

New member
obecnie mam nawet dwa mniejsze 49cali od lg i podoba mi sie ich obsluga dlatego pomyslalem ze kupie lg w gry nie gram jedynie filmy netflix telewizja naziemna i sat. to wszystko jedynie obraz ma byc czysty kolory zywe tobwszystko wymagan jakichs wygorowanychnnie mam latwosc spiecia jeszcze z systemem stereo denon

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
To LG 65 Nano 903 masz dla niebieskich w specjalnej cenie i z pakietem gratisów dodatkowo o wartości 500 zł plus słuchawki FN4 za 400 zł gratis.
Będzie super do tych potrzeb !.

camel123

New member
a ze tak jeszcze zapytam a model 917? dzis na taki trafilem i sie zastanawiam jakie sa roznice narobili tych modeli i czlowiek sie gubi.

Petru23

Banned
Różnią się stopka. 903 ma na brzegach, 913 i 917 centralny półksiężyc. Miałem, bardzo fajny Tv.
Sony xh80 również da Ci bdb kolory. Cena 3k za sony, tego nano to max 3500zl można dać.

Do góry