Jaki tv do 2,5k

techfan

New member
Witam serdecznie. Planuję zakup nowego tv. Budżet do 2,5k.Wielkość 40 -43 cale,więcej nie zmieszczę na półkę.Telewizor będzie podłączony do dekodera NC+ premium-box. Najczęściej oglądany będzie sport,programy informacyjne typu tvn 24 czy Polsat news, czasami pewnie jakiś film na canal+ czy HBO Zależy mi przede wszystkim na bardzo dobrej jakości obrazu. Czy ten Samsung UE40H6400 będzie dobrym wyborem ? Philips 40PFH6550? ale jest z nim podobno dużo problemów wiec nie wiem czy ryzykować. Samsungu kosztuję niecałe 2k. Czy w przedziale miedzy 2a2,5k znajdę jeszcze lepsze modele od tego samsunga? Ewentualnie co innego?

Ostatnia edycja:

RHJG

New member
Bez reklam
Witam cyt: Czy ten Samsung UE40H6400 będzie dobrym wyborem ? Tak jak najbardziej będzie bardzo dobrym wyborem !

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Philips jest znacznie lepiej wyposażony. Ma nieporównywalnie większe możliwości o ile potrafisz się dobrze i sprawnie posługiwać wtyczkami w Kodi.
Tu masz dziesiątki tysięcy najnowszych filmów po polsku w jakości Hd, masz koncerty, bajki i programy telewizyjne z całego świata teraz bez konieczności anteny satelitarnej. Tak będzie wyglądała najbliższa przyszłość.
Philips ma ANdrpoida, z MxPlayer potrafi odczytać wszystkie pliki z napisami po Polsku i nawet sam je ściągnie.
Masz też Ambiligt potrójny, Miracast - dla mnie bardzo ważny oraz dobry dźwięk.

Do góry