Jaki tv 37-42 cale

wicek1989

New member
1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor? - 5x4,5
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? - 3-3,5
3. Ile osób zasiada przed telewizorem? - 1-4 os.
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu? - na wprost i bokiem
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć? - narazie stać kiedys moze wisieć
6. Jak słońce świeci w pokoju? - okno prostopadle do tv
7. Jaki masz obecnie telewizor? - stary crt panasonic
8. Co chcemy aby telewizor posiadał? - fajnie bylo by miec wifi, czytanie wszelakich filmów głownie avi z pendriva lub hdd, czytanie napisów txt. Lecz głównie obraz żyleta bez jakichs błedów w wyswietlaniu opcje internetowe i dobry dzwiek.
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora? - kanały telewizyjne z dvb-t pozniej telewizja N
10. Jakie urządzenia? - moze czasem xbox lub ps3
11. Ile godzin dziennie ma pracować telewizor? - 2-6 godz.
13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? - filmy z PC lub usb, może czasem jakiś mecz z dvb-t
14. Czy zamierzasz serfować po internecie? - czasem tak, gdyby wyświetlał filmy z youtube w jakości HD byłoby super
15. Czy zamierzasz grać w gry - raczej sporadycznie
16. Preferencje co do marki? -Głownie Panasonic, stary nie zawiodl prawie nigdy
17. Preferencje co do wielkości? - 37" - 42"
18. Co Cię denerwuje w telewizorach? - wolne menu, wolne wczytywanie się kanałów, brak obsługi wszystkich formatów wideo, slabe audio, słaba jakość obrazu
19. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień? - wieczorami
20. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup? - 2300 zł
21. Czy telewizor ma mieć 3D? - nie, ma nie mieć

Mysle od paru dni nad modelem Panasonic TX-L42E5E czy spełni moje oczekiwania?
Chodzi mi glównie o bardzo dobry, ostry, wyrazny obraz takze pod kątem, bezawaryjnośc, i filmy z usb.
Proszę o propozycje;]

wicek1989

New member
Wszystko pięknie ładnie, tv fajny ale przekracza mój budżet o ponad tysiąc złotych do tego ma 3d, a mnie to ustrojstwo w ogóle nie interesuje;]

Co sądzisz o modelu podanym przeze mnie ?

Do góry