jaki TV 32 FullHD do 1100zl

yoza

New member
hej,

Chce kupic TV 32 cale do 1100zl, najwazniejsza rzecza dla mnie jest ogladanie filmow 1080p na TV przez USB. Czyli zeby odtwarzal MKV 1080 i te najnowsze formaty video/audio. No i oczywiscie napisy, zebym mogl je powiekszyc, i zeby TV czytal polskie znaki ęśćą itd
I jeszcze wazne zeby nie mial tego calego cloudingu,albo zeby mial jak najmniej.

Ktora marka bedzie najlepsza?

Z najbardziej popularnych mam do wyboru:

SAMSUNG UE32J5100

LG 32LF5610

PHILIPS 32PFH4100/88

TOSHIBA 32L3433DG

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Najlepiej odtwarza Samsung ale obraz najsłabszy.
Najlepiej zagra toshiba ale najsłabsze ma multimedia.
Trzeb iść na kompromis I to kasa określi wybór.
Wybrałbym LG.

Pan_S

New member
hej,

Chce kupic TV 32 cale do 1100zl, najwazniejsza rzecza dla mnie jest ogladanie filmow 1080p na TV przez USB. Czyli zeby odtwarzal MKV 1080 i te najnowsze formaty video/audio. No i oczywiscie napisy, zebym mogl je powiekszyc, i zeby TV czytal polskie znaki ęśćą itd
I jeszcze wazne zeby nie mial tego calego cloudingu,albo zeby mial jak najmniej.

Ktora marka bedzie najlepsza?

Z najbardziej popularnych mam do wyboru:

SAMSUNG UE32J5100

LG 32LF5610

PHILIPS 32PFH4100/88

TOSHIBA 32L3433DG

W znanej sieci na E masz 32J5100 za 979zł.

Na materiale 1080p ciężko się doszukać wad.

yoza

New member
Ok Panowie, caly czas jeszcze nie wiem co kupie. Mam okazje kupic ta toshibe 32L3433DG bo jest akurat w promocji ale nie jestem do niej przekonany. Narazie poczekam do 20, na nowe gazetki w sklepach moze bedzie cos ciekawego. Samsunga wolalbym uniknac ze wzgledu na matryce VA i edge-lit led, wole matryce ips + direct-lit led. Dlatego blizej mi LG i reszcie.

yoza

New member
No pisali ze ta toshiba ma dobry obraz ale z koleji ma slabe glosniki, (jakosc dzwieku), i ze pilot slabo lapie, tzn ze skosa ciezko zmienic kanal :p
Czekam do 20 na nowe gazetki, promocja toshiby do 24 wiec luzik ;)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Pilot działa jak każdy w tej klasie.
A głośniki właśnie Toshiba ma zawsze dobre.
Oczywiście uwzględniając klasę cenową.
Dobrze też mieć telewizor skalibrowany.

Do góry