JustImagine
New member
Hej!
Nie będę oryginalny - szukam taniego i dobrego telewizora
Przede wszystkim kategoria econo, bo ma służyć tylko do "niedzielnego" oglądania filmów - via dysk na USB czy PC. Poradzę sobie również i bez USB, z samym złączem HDMI (choć USB ułatwiłoby mi życie). Możliwość podpięcia RJ-45 i streamowanie video z komputera byłoby dodatkową zaletą.
Z tego, co mierzyłem, będę siedział ok. 2.8-3m od ekranu (ale że to i tak pewnie by na stoliku stało, to mogę ekran dosunąć nawet do 1.9m). Pokój ok. 4m x 6m, ale melomanem nie jestem, więc wystarczy, że będzie słychać, co bohaterowie mówią, a także przeczytać polskie napisy
Z innych wymagań-nie wymagań: full HD.
Polecicie jakiś konkretny model? Czy też lepiej zostać z oglądaniem na BenQ G2420HDBL?
Nie będę oryginalny - szukam taniego i dobrego telewizora
Z tego, co mierzyłem, będę siedział ok. 2.8-3m od ekranu (ale że to i tak pewnie by na stoliku stało, to mogę ekran dosunąć nawet do 1.9m). Pokój ok. 4m x 6m, ale melomanem nie jestem, więc wystarczy, że będzie słychać, co bohaterowie mówią, a także przeczytać polskie napisy
Z innych wymagań-nie wymagań: full HD.
Polecicie jakiś konkretny model? Czy też lepiej zostać z oglądaniem na BenQ G2420HDBL?
Ostatnia edycja: