Jaki player HDD dla mnie?

zurekman

Member
Witam, szukam dobrego playera, do instalacji w salonie dla rodziny, oczywiście czytałem już o wielu modelach i jak wiadomo w tej dziedzinie żadna maszyna nie jest idealna. Jak narazie myślałem najwięcej o sławnym popcornie bodajże model c200. Większość opinii dobrych raz się spotkałem z użytkownikiem który miał ciągle problemy. Raz spotkałem się też z wychwalaczem Dune jako lepszej alternatywy. Szukam maszyny która starczy na najbliższe lata i żeby była już naprawdę dobra więc chodzi mi o te wyższe modele około 1000 zł czy też więcej. Czego oczekuję, napewno tego żeby wszystko chodziło na dotyk bez kombinowania i ciągłych konfiguracji, każde mkv, napisy, dual audio itp itd tak abym mógł tam zrobić bibliotekę i rodzina mogła sobie sama spokojnie z tym poradzić. Fajnie by było jakby była dodatkowa opcja montażu oprócz dysku napędu BR lub drugiego dysku. Czytałem coś o tym całym jukebox nie wiem jak to narazie działa, ale miło by było gdyby player sam wykrywał filmy i automatycznie ściągał okładki żeby można było przeglądać filmy właśnie po okładkach i na tym by mi bardzo zależało, jakie są wasze opinie i w co najlepiej zainwestować? Dziękuję i pozdrawiam!

Do góry