Jaki LED 32" FULL HD do XBOX360 bez "smużenia"?

karp99

New member
Witam
Kupiłem Samsung 3D D6500 z myślą o konsoli XBOX 360 i oglądaniu kablówki ale niestety oglądanie meczów czy gra na konsoli w gry typu FIFA czy PES jest beznadziejna z powodu tzw "efektu ducha"smużenia. Pozatym mam monitor Samsunga przy kompie 2370HD i pilot od TV zmienia również opcje podczas użytkowania monitora przy kompie co jest mega uciążliwe.

Jaki inny model TV LED 32 cale i FULL HD byłby idealny pod XBOX 360 w ,którym nie byłoby efektu smużenia. Najlepiej innej marki niż Samsung . Proszę o pomoc

Michal_rtv

New member
witam. dziwi mnie fakt, że ten telewizor smuży. być może powinieneś zgłosić się z nim do serwisu. a jeżeli szukasz innego do pogrania sobie to polecam Sony 32ex720

SierzantHarris

New member
Bez reklam
Wyłącz dnr czyli redukcję szumów, wyłącz movie plus oraz wszystkie pseudo 100hz itp i zobacz czy pomogło. Jeśli smużenie będzie nadal na takim poziomie że granie w pesa lub oglądanie piłki będzie mordęgą to opcje są dwie: albo tv jest zwalony albo Ty masz supermegaszybkie oko. Ja mam "sharp eyes" ale na d6500 nie mam żadnych problemów - jest tzw. standard.

Do góry