Jaki LCD?

malluk

New member
Hej!

Chcialbym kupic na dniach lcd 32'' z hdmi i mam do wydania najlepiej ok 7000zl ale +1000zl tez jakos przejdzie bo wole doplacic i dobry kupic. Wstepnie po przegladaniu roznych forum wybralem:
SONY KLV-V32A10, SHARP LC-32 GA6E, JVC 32 S60.
Ale wciaz nie moge sie zdecydowac, dodam ze odleglosc od tv do miejsca siedzenia ok 3m. Pomozcie na ktory byscie sie zdecydowali i dodajcie moze jeszcze inne do tej listy (tylko nie za duzo). Aha do tego zdecydowalem sie jeszcze na zestaw kina domowego YAMAHA RX-V357 + DVD-S657 + NS-125F + YST-SW011 i mam nadzieje ze to wszystko by ladnie wspolgralo. Jesli nie to tez bym prosi zebyscie wprowadzili korekty do zestawu kina, tylko ze kolumny powinny pozostac gdyz odpowiada mi ich wielkosc.
Wielkie dzieki za odpowiedz.

ortax360

New member
tego nie wiem u mnie bedzie 16 lub 19 .Czekam z niecierpliwoscia i przeprowadzam testy u znajomego on kupił juz tydzien temu . Jestem pod wrazeniem jakosci obrazu !!! ma nawet 2 wejscia HDMI !!

malluk

New member
dzieki za zainteresowanie topiciem, po Twoich odpowiedziach jestem juz coraz bardziej do niego przekonany, do tego jeszcze szperajac znalazlem cene i nie jest zla 7300zl.
tylko jeszcze jedno czytajac fora natrafilem na watek ze zeby jakosc filmow dvd byla na lcd z hd lepsza (mam nadzieje ze nie poprzekrecalem tu nic) to odtwarzacz dvd musi byc tez z wyjsciem hdmi. moglbys jeszcze zerknac na ten zestawik do kina domowego: YAMAHA RX-V357 + DVD-S657 + NS-125F + YST-SW011 http://www.q21.pl/go/_info/?id=323? czy bedzie odpowiedni czy moze cos lepszego dobrac za podobna cene?

ortax360

New member
w digitalo.pl kupisz za 6800-6900zł ja tam zam.
Na HDMI zawsze bedzie lepsza jakosc obrazu w koncu to złacze wpełni cyfrowe a do HDTV idealne.

Do góry